Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gastro po paleniu
19.01.2023, 15:47
Najlepsze co może być to mandarynki a jeszcze jak ma się takie soczyste to włożyć połowę jej w całości do ust i przegryźć, poczuć ten słodki sok no coś pięknego 🤩😋 jakbym miał z kilo tych mandarynek to wszystkie sam bym opierdolił xD
23.01.2023, 16:06
Nie wiem jak tam wasze połączenia ale ostatnio odkryłem coś zajebistego w smaku chipsy (obojętnie jakie lubicie ) u mnie były paprykowe i musztarda do tego,ale taka ostra i maczać tak te chipsy w tej musztardzie pali strasznie,ale jest moc 🔥.Jak ktoś lubi ostre jedzenie to na pewno podejdzie.Jakby nie patrzeć dobry sposób na zajebane zatoki xD.Człowiek na fazie to wpada na różne ciekawe pomysły 🙂
ok a więc ostatnio na zdrowo zrobiłem tak - 3 cebule na patelni wiadomo do tego vegetka podsmarzone + ziemniaki ugotowane + potem podsmarzone na patelni + groch ugotowany + sos zrobiłem z musztarda + majonez + koncentrat pomidorowy + ketchup łagodny całośc bajka mi mega smakują takie warzywa podsmarzone coś pięknego polecam
aa i przyprawy dałem do sosu zioła małgosi + rozmaryn chyba tak się to nazywało + przyprawa do ziemniaków + tymianek.
i robię to tak jak wrzucam ziemniaki wychodzę na blanta drugi blant jak wstawiam cebulę trzeci bezpośrednio przed zjedzieniem
ULALA coś wspaniałego <3
o matko chrystusowo i czterystu apostołów ! i co idzie to zjeść ?
aa i przyprawy dałem do sosu zioła małgosi + rozmaryn chyba tak się to nazywało + przyprawa do ziemniaków + tymianek.
i robię to tak jak wrzucam ziemniaki wychodzę na blanta drugi blant jak wstawiam cebulę trzeci bezpośrednio przed zjedzieniem
(14.01.2023, 14:42)Dystruktor napisał(a): Ja tam uwielbiam na zimno
ULALA coś wspaniałego <3
(17.01.2023, 00:34)C84S napisał(a): Zupa pomidorowa, białe mięsko kurczakowe i paluszki Taki MIX
o matko chrystusowo i czterystu apostołów ! i co idzie to zjeść ?
23.01.2023, 17:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.01.2023, 17:39 przez SztywnyMisza.)
ja dzisiaj lays cebulowe z ogórkami konserwowymi jadłem XDD
28.01.2023, 23:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.01.2023, 23:37 przez SztywnyMisza.)
@"Lady Giwera" a ja przy czipsach i piwku siedzie hehe
28.01.2023, 23:43
SztywnyMisza piwko też jest, drugie tez będzie oki, za chwile dobije buszek. Omniomniom