Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE
20.01.2023, 06:10
W odpowiedzi na wątek @"Kaja Buza" zakładam ten temat.
DORETA-tramadol
Nie zaleca się stosowania jednocześnie leku Doreta, z lekami uspokajającymi takimi jak benzodiazepiny.
Może to powodować depresję oddechową, sedację, śpiączkę, oraz śmierć
Czyli nie mieszamy opio z benzo!
DORETA-tramadol
Nie zaleca się stosowania jednocześnie leku Doreta, z lekami uspokajającymi takimi jak benzodiazepiny.
Może to powodować depresję oddechową, sedację, śpiączkę, oraz śmierć
Czyli nie mieszamy opio z benzo!
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
20.01.2023, 09:40
Bardziej ostrzegałbym przed mieszaniem dużych ilości benzo z opio typu morfina, oksykodon, fentanyl. Nie żeby coś, ale po pierwsze tramadol to gówno a nie opio, a po drugie rozsądne miksy np. kodeiny - łagodnego i przyjemnego, bezpiecznego opio (zakładając że możemy tak mówić o strasznym !!!! OPIO !!! UUU!!!11) z niewielkimi ilościami benzodiazepin dają naprawdę przyjemne efekty. Kto to przerabiał, chyba wie na co sobie można pozwolić (poza Krisem ). Ja mieszałem miliard razy benzo z opio, mocne i słabe, ale to dlatego - naprawdę, no flex - bo wiem jaka jest granica.
Ja to bym prędzej ostrzegł o miksie tramadolu z serotogenikami, lub "lekami" typu SSRI, SNRI, SARI - ZS gwarantowany.
Ja to bym prędzej ostrzegł o miksie tramadolu z serotogenikami, lub "lekami" typu SSRI, SNRI, SARI - ZS gwarantowany.
- Dysocjanty (do dawkach około-k-holowych) + alko w duzych ilosciach = ryzyko zarzygania sie i udławienia. Dwa browarki do kreski kety spoko, ale jak zamierzasz zajebać potęzny hole na jakiejś arylce z dawkowaniem 20mg heavy i wypić pół litra na hejnał to trzymaj sie tam.
- Koks i etanol - wytawrzają uberkardiotoksyczny metabolit - kokaetylen - jakby sam koks nie był wystarczająco jebiący po sercu.
- Jak coś jeszcze mi sie przypomni wybitnego to napiszę i scalę post. Zresztą, macie całe psychonautwiki i pod każdą substancją niebezpieczne mixy.
20.01.2023, 10:55
ProducentRC W DUŻYCH ILOŚCIACH TAK, jasne! Know your limits!
Natomiast ja ieszałem miliard razy alko-benzo-dyso i nigdy nic mi się nie stało. Może to brzmi nudno, jak dla jakiegoś bookworma, ale w takich sytuacjach opłacają sie godziny czytania lektur i publikacji.
Natomiast ja ieszałem miliard razy alko-benzo-dyso i nigdy nic mi się nie stało. Może to brzmi nudno, jak dla jakiegoś bookworma, ale w takich sytuacjach opłacają sie godziny czytania lektur i publikacji.
20.01.2023, 11:25
W dużych ilościach wszystko jest bardzo szkodliwe.
Chodzi o to, że łączenie niektórych substancji może grozić ciężkim kalectwem lub śmiercią...
Chodzi o to, że łączenie niektórych substancji może grozić ciężkim kalectwem lub śmiercią...
NIE dla OPIO !!!
20.01.2023, 11:37
kot_kreskowy
ktoś tam kiedys powiedział (parafrazując jak debil): nie substancja jest groźna, tylko jej dawka
ktoś tam kiedys powiedział (parafrazując jak debil): nie substancja jest groźna, tylko jej dawka
20.01.2023, 12:00
No tak wiem. Nie będziemy się przecież licytować co bardziej szkodzi...
Ćpanie szkodzi😎
Ćpanie szkodzi😎
NIE dla OPIO !!!
20.01.2023, 12:58
A to dziwne kiedyś jak dostałem ostrej psychozy i wylądowałem w szpitalu, poznałem tam taką koleżankę co właśnie od dorety była uzależniona i normalnie jej to podawali z jakimś innym benzo w mniejszych dawkach..Tutaj piszecie,że niebezpieczne połączenie to trochę daje mi teraz do myślenia
20.01.2023, 16:43
Benzo i alkohol, znam chlopa ktory mieszajac te gadzety wpadal w taki trans ze potrafil wyjsc z domu bez butow i nie pamietal dzien po ze cos robil