Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak zachować się podczas przesłuchania
29.01.2023, 09:49
@"Lady Giwera" to wszystko zalezy od czynu i oceny sadu. Czasem bedzie to okolicznosc lagodzaca, a czesem okolicznosc lagodzaca bedzie dyskryminujaca.
YOUR ATTORNEY
04.02.2023, 23:05
Ryzykowna kwestia z powoływaniem się na używki. Nie wiadomo czy pomocne, ale zaszkodzić może jak już raz odnotują związek z tematem czy niekoniecznie?
05.02.2023, 16:12
@"Lady Giwera" wszystko to zalezy od dokonanej realnej oceny zyskow i strat. I zarzutow. Powolywanie sie na uzywki moze niesc konsekwencje np. odebrania prawa jazdy, skierowania na leczenie, a na pewno powolania bieglego co wydluza tok sprawy. Jak ma to jednak uchronic przed pewnym pobytem na panstwowych wczasach, to taka linia obrony wydaje sie rozsadna.
YOUR ATTORNEY
05.02.2023, 16:46
Raz miałem przypał bo ktoś coś zaczął sypać,ale było to z jakieś 3 lata temu.Na szczęście byłem cwany i temaciku się pozbyłem zanim inny dobry ziomek, który dostał info od innego i nas ostrzegł.Zgarnęli nas z chaty(akurat wtedy mieszkaliśmy razem).Nawet jak nic nie znaleźli i po jakieś po kilku godzinach wypuścili.Najlepiej to trzymać się jednej wersji i iść w zaparte do końca. Przytaczając słowa " Nie znasz dnia ani godziny kiedy psy Cię zgarną z chaty "
06.03.2023, 22:39
Na pewno pomaga sprawianie wrażenia, że jesteśmy po stronie służb i że jesteśmy skłonni do współpracy z nimi. Bez kozaczenia i pokazówek, jak wielką żywimy do nich niechęć. Nie o tyle jest to zbędne, co może znacznie pogorszyć przebieg całej rozmowy. Wtedy możemy mieć przejebane nie tylko na tym konkretnym przesłuchaniu, ale również na kolejnych.. a raczej nie skończy się na jednym, skoro mamy takie hobby, a nie inne
Pracuję 7 dni w tygodniu w godzinach:
*21:38:00-21:36:59 (w tych godzinach piszę tylko nieprawdę, wymyślam niestworzone historie albo po prostu żartuję sobie)
*21:37:00-21:37:59 (w tym czasie piszę tylko poważne rzeczy, 100% "ledżit" content)
*21:38:00-21:36:59 (w tych godzinach piszę tylko nieprawdę, wymyślam niestworzone historie albo po prostu żartuję sobie)
*21:37:00-21:37:59 (w tym czasie piszę tylko poważne rzeczy, 100% "ledżit" content)
11.03.2023, 15:08
Elastyczność to podstawa, wszystko zależy okoliczności na przesłuchaniu trzeba być trochę psychologiem w własnej sprawie, jak i próbować odczytywać z kim mamy do czynienia.
Ważna, też jest nasza "przeszłość kryminalna", jest tylke składowych, które mają wpływ na wiele spraw, dlatego tak trudno komuś doradzać "skrypt rozmowy".
Ważna, też jest nasza "przeszłość kryminalna", jest tylke składowych, które mają wpływ na wiele spraw, dlatego tak trudno komuś doradzać "skrypt rozmowy".
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
26.09.2023, 07:50
Pytanie bardzo dobre padło z tymi żółtymi papierami. Są choroby psychiczne gdzie człowiek nie jest w stanie kontrolować czasem tego co robi. Zaintrygowało mnie to jak ma się to do przesłuchania.