Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NASĄCZANE KARTKI (KANNA)
13.03.2023, 16:14
Siemanko nie mogę nigdzie znaleźć podobnego tematu więc zapytam tutaj
Jak nasączyć kartkę a4 kannabinoidami ?Tak aby każdy jeden kawałek był nasączony mocą przypuszczam że jakimś pędzelkiem albo rozpylaczem ale najważniejsze pytanie jak ja później wysuszyć żeby nie była pofałdowana i ogólnie najlepiej żeby w ogóle nie różniła się wizualnie niczym od nowej kartki z ryzy.
Jak nasączyć kartkę a4 kannabinoidami ?Tak aby każdy jeden kawałek był nasączony mocą przypuszczam że jakimś pędzelkiem albo rozpylaczem ale najważniejsze pytanie jak ja później wysuszyć żeby nie była pofałdowana i ogólnie najlepiej żeby w ogóle nie różniła się wizualnie niczym od nowej kartki z ryzy.
13.03.2023, 17:15
1G Adb , 1G 5cl 10 ML Acetone and this will works for 1 Paper.
Soak in a jar 1 time the paper let it dry and keep repeating till all acetone will evaporates.
So its like 3 or 4 times you need to soak it till all the acetone go.
tyle z przedruku skądśtam, kartkę moczysz w acetonie przez 10-15 minut, potem czekasz aż wyschnie i ponownie namaczasz, dopóki cały aceton nie odparuje, aceton jako rozpuszczalnik bo szybko paruje.
Soak in a jar 1 time the paper let it dry and keep repeating till all acetone will evaporates.
So its like 3 or 4 times you need to soak it till all the acetone go.
tyle z przedruku skądśtam, kartkę moczysz w acetonie przez 10-15 minut, potem czekasz aż wyschnie i ponownie namaczasz, dopóki cały aceton nie odparuje, aceton jako rozpuszczalnik bo szybko paruje.
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
13.03.2023, 17:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.03.2023, 17:36 przez MisterFajans.)
Czyli trzeba czymś rozprowadzić bo jakby nie patrzył kartka a4 jest spora a mamy tylko 10ml acetonu , trzeba też brać pod uwagę to co ucieknie to myślę że z 3 g na taką kartkę a4 i będzie si , musi być mocne , zaraz policze w ogóle ile to wyjdzie mg na jedną kratkę mniej więcej
Edit jedna kartka ma niecałe 2500kratek czyli wyjdzie trochę ponad 1mg na kratkę przy 3g kanna , @"PUDZILLA" 1mg wystarczy na jednorazową dawkę ? Ja jestem zielony w kwestii kanna nie biorę nie zajmuje się tym
Edit jedna kartka ma niecałe 2500kratek czyli wyjdzie trochę ponad 1mg na kratkę przy 3g kanna , @"PUDZILLA" 1mg wystarczy na jednorazową dawkę ? Ja jestem zielony w kwestii kanna nie biorę nie zajmuje się tym
13.03.2023, 18:12
1mg to już dawka aktywna, na jednorazową dawkę dla kogoś, kto nie pali tego nałogowo spokojnie wystarczy, radzę zmniejszyć proporcję, np zrobić 0.2 kartki powyliczać sobie wszystko, aby mieć jakiś punkt zaczepny, od którego zaczynamy
metoda prób i błędów, ja nigdy kartek nie robiłem, znalazłem ci ten przepis w miejscu, gdzie takie rzeczy robią cały czas, ja bym zrobił tak jak poleciłem
metoda prób i błędów, ja nigdy kartek nie robiłem, znalazłem ci ten przepis w miejscu, gdzie takie rzeczy robią cały czas, ja bym zrobił tak jak poleciłem
get
over
it
over
it
13.03.2023, 20:10
Płaskie naczynie i sobie musisz metoda prób i błędów zobaczyć ile kartka wchłonie danego podkładu (np acetonu), później używasz takiej ilości.
Nie bierz w kratki bo się rozmyją, najlepiej taka jak do drukarki.
A jeśli myślimy o tym samym, to radzę uważać
Nie bierz w kratki bo się rozmyją, najlepiej taka jak do drukarki.
A jeśli myślimy o tym samym, to radzę uważać
16.03.2023, 17:19
moim zdaniem lepiej nasaczyc kartki z np. krzyzówki niz kartki zwykle bo pewnie chcesz to zeby za mury przeszlo
16.03.2023, 17:23
Krzyżówka odpada bo porozmywa się , tylko i wyłącznie taka do drukarki na której następnie coś tam se drukujesz i jest elegancko
18.03.2023, 15:10
A ta kartka się nie pomarszczy? Taka wymiętolona i z rozmazanymi kratkami będzie pewnie wyglądać podejrzanie.
18.03.2023, 15:36
@"Twilight Sparkle" dlatego używa się do tego rozpylacza a nie macza kartę w roztworze