Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kwas
28.08.2022, 08:54
Ale nie umarl 🙂 Jest chyba jedna ofiara smiertelna lsd stwierdzona na swiecie - typa znaleziono martwego bez zadnych innych anatomicznych oznak przyczyny smierci, niz stwierdzone stezenie LSD ponad 300mg. Moglem cos pokrecic ale tak to jakos wygladalo
YOUR ATTORNEY
30.08.2022, 15:27
Odkopię i zakopie ten temat memiczną ale jakze prawdziwą puentą jak to z kwasem bywa
22.03.2023, 23:27
Im bardziej starasz się sprawiać normalne wrażenie po kwasie tym bardziej nienormalnie zazwyczaj wyglądasz xDDD
23.03.2023, 17:45
Ja nakurwiam kwasa a później jaram adb-butinaca i papieroski. Gram w gry i jest przecudownie. Zbieram resztki jarania z dywanu i opalam fifki- wszystko na kwasie. Jadłem już 2x 1p-lsd, 2x AL-LAD. Wczoraj zajebałem 1p-lsd dzisiaj jem 2 AL-LADY.
Pewnie już bym zajebał 3 kwasy ale po 2 trochę mnie głowa bolała, czułem ciśnienie.
Ciekawe czy jest sens połączyć 1p-lsd i AL-LAD. Jak wygląda pływanie na kwasie.
Pewnie już bym zajebał 3 kwasy ale po 2 trochę mnie głowa bolała, czułem ciśnienie.
Ciekawe czy jest sens połączyć 1p-lsd i AL-LAD. Jak wygląda pływanie na kwasie.
23.03.2023, 19:17
Właśnie tu jest problem, nie da się brać kwasu codziennie bo przestaje działać. Wyczerpują się zasoby serotoniny czy coś tam...
Jak po kwasie świat jest piękny, kolorowy i mam głębokie myśli, to później na trzeźwo jest nudny. Trzeba znaleźć sposób, żeby cały czas nakurwiać towar, a kwasu się nie da.
Max co mogę to
Dzień 1: kwas
Dzień 2:dawka x2
Tydzień, najlepiej dwa przerwy. Może i po 3 dniach zadziała ale to trzeba bardzo dbać o siebie, suplementować witaminy.
Al-Lad jest słaby
Adb-butinaca fajnie łączy się z 1p-lsd
Jak po kwasie świat jest piękny, kolorowy i mam głębokie myśli, to później na trzeźwo jest nudny. Trzeba znaleźć sposób, żeby cały czas nakurwiać towar, a kwasu się nie da.
Max co mogę to
Dzień 1: kwas
Dzień 2:dawka x2
Tydzień, najlepiej dwa przerwy. Może i po 3 dniach zadziała ale to trzeba bardzo dbać o siebie, suplementować witaminy.
Al-Lad jest słaby
Adb-butinaca fajnie łączy się z 1p-lsd
24.03.2023, 08:03
Teraz jest problem, bo mam cały dzień wolny i kwasa którego pewnie zmarnuję. Dzień 3, tolerancja już trochę wyrobiona, wczoraj wleciał AL-LAD, przedwczoraj 1P-LSD i teraz pytanie co zarzucić na dzień 3? Ile 1P-LSD ile AL-LAD i w jakim miksie?
450 mcg AL-LAD?
300 mcg 1p-LSD?
300 mcg AL-LAD + 100 mcg 1p-LSD ?
Piszcie mi szybko bo zaraz będzie za późno jak wszystko zeżrę na raz.
450 mcg AL-LAD?
300 mcg 1p-LSD?
300 mcg AL-LAD + 100 mcg 1p-LSD ?
Piszcie mi szybko bo zaraz będzie za późno jak wszystko zeżrę na raz.
24.03.2023, 14:35
Tolerancja wyrobiona? Zaraz po wzieciu pierwszego dnia tolerancja wzrasta o 1000% i stopniowo spada przez dwa tygodnie.. walenie kwasu przez 3 dni pod rząd to marnowanie tematu.