Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMA - Opinie o produkcie
24.03.2023, 16:55
W tym wątku piszecie opinie na temat produktu 3-MMA ze sklepu Designer-Chems.com
24.03.2023, 17:33
Dziekuje Ci Maniek .
Wkrótce w dzień wolny jak zrobię parę dni przerwy od wszystkiego napiszę recenzję ich produktu. Pozdrawiam forumowiczów oraz Designer-Chems
Wkrótce w dzień wolny jak zrobię parę dni przerwy od wszystkiego napiszę recenzję ich produktu. Pozdrawiam forumowiczów oraz Designer-Chems
24.03.2023, 23:51
@"olancucki"
Czytałem ze wapo bardzo fajnie działa, 50mg na start dla osób z średnia tolerka, może chciałbyś tak wypróbować i się podzielić opinia?
Czytałem ze wapo bardzo fajnie działa, 50mg na start dla osób z średnia tolerka, może chciałbyś tak wypróbować i się podzielić opinia?
A z czego to się vapuje? Jak vejpować?
O tej godzinie już nie kupię fajki do palenia ekstraktów xd
Nabić do lufki? Bardzo chetnie napiszę recke vapo......... sebekx9
Jak najbardziej Jana tak, że jest to euforyczna substancja!
Dzisiaj waliłem to per nose i jest zajebiste.
Dosyć pali w nos ale ja to lubie.
Szybko zaczyna dzialac.
Najpierw pierwsze skrzypce gra dopaminka, dobre samopoczucie, uczucie takiej świezosci.
A potem ale nie od razu, wchodzi serotoninowa akcja i uczucie jest zblendowane.
Wzrok lekko spierdala w taki fajny sposób.
Przyjemna substancja.
Czuć trochę w działaniu że to metamfetaminowy analog 3MMC. Na pewno wart zakupu.
Powiedziałbym że wolę to od 3FMA.
Ludzie pisali różne opinie, były też negatywne na Reddit.
Jak dla mnie to zajebista rzecz, polecam!
O tej godzinie już nie kupię fajki do palenia ekstraktów xd
Nabić do lufki? Bardzo chetnie napiszę recke vapo......... sebekx9
Jak najbardziej Jana tak, że jest to euforyczna substancja!
Dzisiaj waliłem to per nose i jest zajebiste.
Dosyć pali w nos ale ja to lubie.
Szybko zaczyna dzialac.
Najpierw pierwsze skrzypce gra dopaminka, dobre samopoczucie, uczucie takiej świezosci.
A potem ale nie od razu, wchodzi serotoninowa akcja i uczucie jest zblendowane.
Wzrok lekko spierdala w taki fajny sposób.
Przyjemna substancja.
Czuć trochę w działaniu że to metamfetaminowy analog 3MMC. Na pewno wart zakupu.
Powiedziałbym że wolę to od 3FMA.
Ludzie pisali różne opinie, były też negatywne na Reddit.
Jak dla mnie to zajebista rzecz, polecam!
26.03.2023, 00:32
Jak masz zwykła lufkę to tez dasz radę
Nagrzej ja zapalniczka zarowa tam jak się rozszerza (ta stroną co nabijasz dzidki). Najlepiej zapalniczka zarowa, zwykła tez można ale musisz płomień mieć w dobrej odległości i dłużej się schodzi. Jak ja rozgrzejesz to przetnij ją lekko żeby się kolanko zrobiło. Wted jak jest kolanko ładujesz tam towar i podgrzewacz tez w dobrej odległości. Zakładając ze trzymasz lufkę dwoma palcami to kręcisz lekko w lewo i prawo jak podgrzewacz żeby ładnie się topiło. Ważne żeby dobrze kontrolować odległość płomienia, i nie przypalac. Spoko jest od morka ze sportem podgrzewać czy świeczki (ale tu uważaj na opary).
Nagrzej ja zapalniczka zarowa tam jak się rozszerza (ta stroną co nabijasz dzidki). Najlepiej zapalniczka zarowa, zwykła tez można ale musisz płomień mieć w dobrej odległości i dłużej się schodzi. Jak ja rozgrzejesz to przetnij ją lekko żeby się kolanko zrobiło. Wted jak jest kolanko ładujesz tam towar i podgrzewacz tez w dobrej odległości. Zakładając ze trzymasz lufkę dwoma palcami to kręcisz lekko w lewo i prawo jak podgrzewacz żeby ładnie się topiło. Ważne żeby dobrze kontrolować odległość płomienia, i nie przypalac. Spoko jest od morka ze sportem podgrzewać czy świeczki (ale tu uważaj na opary).
26.03.2023, 00:58
Ten temat to nie do vapo jest generalnie. Tu kluczem jest male dawkowanie vs czas trwania fazy. Palac temat skracamy calkowity czas dzialania z 4-5h, do 1h. Przy tej samej dawce! Juz lepsze ROA to IM
YOUR ATTORNEY
06.06.2023, 08:34
@"olancucki" jasne że zrób ale najlepiej z żarówki albo meth pipy, wtedy poznasz pełnię efektów vapo z lufki ma mało wspólnego z prawdziwym vapo, różnice wyczuwa się diametralną jak się tylko raz spróbuje innej metody niż chujowa lufka, wejdz w wątek vapo tam dekan wyjaśnił jak zrobić zajebistą żarówkę do vapo
15.06.2023, 21:57
No wiadomo ze z meth Pipy lepie(wygodniej) ale z lufki tak samo idzie vapowac jak z różdżki (lufki do mety).
Tylko tak jak mówię zrobić kolanko tam przy grubszej części, dodatkowo szkło jest cieńsze w takiej lufce, przez co szybciej się nagrzewa. To wada i zaleta, bo jak trzymasz dalej ogień to łatwo nagrzać i nie przedobrzyć, a jak za blisko łatwo spalić.
Tylko tak jak mówię zrobić kolanko tam przy grubszej części, dodatkowo szkło jest cieńsze w takiej lufce, przez co szybciej się nagrzewa. To wada i zaleta, bo jak trzymasz dalej ogień to łatwo nagrzać i nie przedobrzyć, a jak za blisko łatwo spalić.