Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
07.04.2023, 18:48
Rastuch o co chodzi? Pytaj śmiało.
Tak😁
Dzięki uprzejmości naszego dobrodzieja, rad byłem skosztować nowych wspaniałości , a zaprawdę powiadam Wam – pyszne są😎
4cmc choco to sztos ❤️ 60/40 przewaga eufo i zdecydowanie nie jest to kanapowiec. Jest 🔥
3cmc Pablo 50/50 bardzo dobre i fajnie wyważone, nie jest nachalnie, do posiedzenia ze znajomymi jak najbardziej bo empatia po tym ogarnia😃
Dwie godzinki po zakończeniu testów już spałem. Kurwa kocham to😁
Poranek dzień po, to poezja. Praktycznie bezzwałowo.
Polecam w chuj😎
KRÓL JEST TYLKO JEDEN Escobar
Dziękuję😃
Zdrowych i radosnych świąt wielkanocnych dla całej kolumbijskiej drużyny Escobar
(07.04.2023, 12:01)barnabowski napisał(a): doleciał komuś gołąb w tym tygodniu ?
Tak😁
Dzięki uprzejmości naszego dobrodzieja, rad byłem skosztować nowych wspaniałości , a zaprawdę powiadam Wam – pyszne są😎
4cmc choco to sztos ❤️ 60/40 przewaga eufo i zdecydowanie nie jest to kanapowiec. Jest 🔥
3cmc Pablo 50/50 bardzo dobre i fajnie wyważone, nie jest nachalnie, do posiedzenia ze znajomymi jak najbardziej bo empatia po tym ogarnia😃
Dwie godzinki po zakończeniu testów już spałem. Kurwa kocham to😁
Poranek dzień po, to poezja. Praktycznie bezzwałowo.
Polecam w chuj😎
KRÓL JEST TYLKO JEDEN Escobar
Dziękuję😃
Zdrowych i radosnych świąt wielkanocnych dla całej kolumbijskiej drużyny Escobar
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
07.04.2023, 19:28
08.04.2023, 14:49
juz ogarnalem ale dzięki za odp !
edit:
W sumie to mam pytanie pewnie nie ten dział i nie tutaj ale jestem nowy wiec wybacZcie.
Sprawa jest krótka i prosta. Podpowiedzcie co najlepszego pod noc z partnerka żeby była mocna euforia? Polecisz coś ?
edit:
W sumie to mam pytanie pewnie nie ten dział i nie tutaj ale jestem nowy wiec wybacZcie.
Sprawa jest krótka i prosta. Podpowiedzcie co najlepszego pod noc z partnerka żeby była mocna euforia? Polecisz coś ?
08.04.2023, 18:01
Rastuch to nie ten dzial faktycznie. Niemniej w lozku empatogen to nie do konca jest to co sie sprawdzi. Serotonina to nie afrodyzjak tylko otwarcie na bodzce i przezywanie ido wewnatrz. Przy najczesciej uposledzeniu funkcji seksualnych. Takze czworka to nie jest wg mnie to czego powinienes szukac. No ale przede wszystkim, najpierw musisz opisac o jaka euforie Ci chodzi - dopaminowa, serotoninowa, a moze opiatowa.
A tu masz stosowny watek o tych sprawach
https://dopal.org/showthread.php?tid=1220
A tu masz stosowny watek o tych sprawach
https://dopal.org/showthread.php?tid=1220
YOUR ATTORNEY
08.04.2023, 18:37
Beeniepatu nie filozofuj😎
Już ja wiem doskonale co się sprawdza.
Nie bez kozery zwą mnie Dr Anal 😎
7lat intensywnych badań naukowych nad sexeliksirem - jestem hardcorem
Już ja wiem doskonale co się sprawdza.
Nie bez kozery zwą mnie Dr Anal 😎
7lat intensywnych badań naukowych nad sexeliksirem - jestem hardcorem
NIE dla OPIO !!!
Witam
4cmc Deluxe jest
4cmc Choco jest mega promocja, sprawdz cennik na stronie
3cmc Mirror jest
3cmc PABLO jest mega promocja, sprawdz cennik na stronie
3cmc Omikron jest mega promocja, sprawdz cennik na stronie
analog hexen jest mega promocja, sprawdz cennik na stronie
cherry jest
mdphp jest
apvp jest
[url=https://dopal.org/member.php?action=profile&uid=67][/url]
4cmc Deluxe jest
4cmc Choco jest mega promocja, sprawdz cennik na stronie
3cmc Mirror jest
3cmc PABLO jest mega promocja, sprawdz cennik na stronie
3cmc Omikron jest mega promocja, sprawdz cennik na stronie
analog hexen jest mega promocja, sprawdz cennik na stronie
cherry jest
mdphp jest
apvp jest
[url=https://dopal.org/member.php?action=profile&uid=67][/url]
08.04.2023, 21:15
kot_kreskowy nie watpie w ani jedno slowo. No ale jasnym jest, ze takiej ksywki nie zdobywa sie na serotogenikach, tylko dopaminozercach 😎
Podwyzszony poziom serotoniny dziala odwrotnie proporcjonalnie do popedu seksualnego 😎 I to filozowia a nauka i wiedza 😎
Podwyzszony poziom serotoniny dziala odwrotnie proporcjonalnie do popedu seksualnego 😎 I to filozowia a nauka i wiedza 😎
YOUR ATTORNEY