Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tryptofan - Działanie, skutki, dawkowanie
11.04.2023, 09:40
Czy używając takiego zwykłego tryptofanu poprzez dekarboksylacje można otrzymać tryptamine? czy trzeba użyć jakiegoś specjalnego żeby miał jak największą czystość?
11.04.2023, 09:55
YOUR ATTORNEY
16.04.2023, 04:10
To jest niezle gówno, jak bylem na leczeniu w 2018 to obsługa wpadla na genialny pomysł dania mi tabsa tryptofanu, żebym 'nie brał tylko tej chemii', a tez coś naturalnego xD (bralem paroksetynę na zab. depresyjnye.).
Dostałem zespołu serotoninowego i zdychałem caly wieczór plus naopowiadalem jakichś pojebanych głupot koleżance, których w normalnym stanie umysłu nawet nie mógłbym wymyślec xD
Dostałem zespołu serotoninowego i zdychałem caly wieczór plus naopowiadalem jakichś pojebanych głupot koleżance, których w normalnym stanie umysłu nawet nie mógłbym wymyślec xD
Zastanawiam się czy tryptofan mi pomoże bo jestem strasznie wypłukany po 1p-lsd i adb-butinaca. Kwasy jadłem po 3 bo tolerancja (trochę marnowanie towaru ale trudno) a adb-butinaca to gram prochu czyli 20g maczanki w 1 dzień (podczas tripu na kwasie).
Teraz mam depresję, jest mi zimno, mam mdłości, ogólnie struty ale to chyba wina braku serotoniny.
I zastanawiam się, czy suplementacja tryptofanem pomoże i jakie mogą być interakcje, bo zacznę jeść tryptofan a za tydzień wrzucę kwasa.
Ogólnie wiadomo, zdrowa dieta, ruch, sen... Ale z serotoniny to wyprułem się niesamowicie, ostatnio dużo kwasów jadłem.
Teraz mam depresję, jest mi zimno, mam mdłości, ogólnie struty ale to chyba wina braku serotoniny.
I zastanawiam się, czy suplementacja tryptofanem pomoże i jakie mogą być interakcje, bo zacznę jeść tryptofan a za tydzień wrzucę kwasa.
Ogólnie wiadomo, zdrowa dieta, ruch, sen... Ale z serotoniny to wyprułem się niesamowicie, ostatnio dużo kwasów jadłem.
09.06.2023, 16:48
(09.06.2023, 13:25)fiodor napisał(a): Demilich coś na pewno pomoże, bo z tryptofanu organizm tworzy serotoninę. Przede wszystkim jednak zadbaj o dietę
Tylko ok 7 rock tryptofanu to serotonina. Do tego, żeby faktycznie z tego powstała serotonina to trzeba dostarczyć żelaza, wapnia i wielu innych składników.
09.06.2023, 17:07
Super specjalisto. To może odpowiedź koledze co ma zrobić żeby dojść do normy, a nie odpowiadasz. Mi Twoja odp. Do niczego nie jest potrzebna, ale odpowiadasz mi żeby się dostać a nie komuś pomóc. Moja rada jednak może mu pomóc, a napewno nie zaszkodzi. A Ty jak zawsze, szukaj kogoś innego do zaczepki, bo ja Ci już nie odpowiadam.
Goń się
Goń się
I co teraz wszędzie gdzie będę Cię cytować to będziesz naskakiwać na mnie ? XDDDD
Kwestie jego strucia wyjaśnił horsii
A poza tym to na bank jest wymęczony może odwodniony i na pewno ma rozregulowane hormony. A jak chcecie popracować nad serotonina to o wiele ciekawsza jest supmemetacja inozytolu 😅
A reszta się zgadza - stricte serotoninę odbudowujesz dieta.
Jednak kanna wbrew pozorom mocno mieszkają w organizmie,.ale to już konkretniejszy opis.
Kwestie jego strucia wyjaśnił horsii
A poza tym to na bank jest wymęczony może odwodniony i na pewno ma rozregulowane hormony. A jak chcecie popracować nad serotonina to o wiele ciekawsza jest supmemetacja inozytolu 😅
A reszta się zgadza - stricte serotoninę odbudowujesz dieta.
Jednak kanna wbrew pozorom mocno mieszkają w organizmie,.ale to już konkretniejszy opis.