Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przerwy od RC
15.04.2023, 08:52
Mi w pierwszym tygodniu po maratonach pomaga palenie skuna, picie piwa i czasem zarzucenia xanaxu, po pierwszym tygodniu jak używam tylko wyżej wymienionych substancji nie ma ochoty na dalsze maratony na cmc/mdphp/alfach
17.04.2023, 15:52
Moja najdłuższa przerwa trwała z dobry miesiąc.Fakt była to przerwa pod lekkim przymusem,ale wyszło mi to na dobre.Na pewno psycha jak i organizm odpoczął I w jakimś stopniu odbudowal to co stracił
09.06.2023, 23:56
Staram się ćpać na sportowo,źe tak podsumuje.Czasem miesiąc a bywały momenty,źe kilka miesięcy
10.06.2023, 05:48
Miałam przerwę przez 3 miesiące teraz tylko jak nagrody przyjdą to biore ale w małych ilościach
Jak tylko są nagrody tak nie biorę ale mam w planach skończyć z wszystkim po wakacjach mam nadzieję że mi się uda ale na ile niewiadomo myślę że będę miała ta silna wolę bo RC niszczy niestety i odstawić benzo itd
Jak tylko są nagrody tak nie biorę ale mam w planach skończyć z wszystkim po wakacjach mam nadzieję że mi się uda ale na ile niewiadomo myślę że będę miała ta silna wolę bo RC niszczy niestety i odstawić benzo itd
11.06.2023, 11:17
Ja raz na pół roku coś zarzucę - kiedyś to przed długi czas 3 lata w dzień dzień się leciało. Człowiek zmądrzał i nauczył się na błędach.