Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najdziwniejsza substancja jaką braliście - zarówno pochodzenia chemicznego jak i natu
24.04.2023, 21:37
chyba najdziwniejsza to analog hexa od pabla, bralem za malo substancji w zyciu, ale takie zwyczajne niespanie bez niczego innego po ketonie? z tym sie nie spotkalem xD
24.04.2023, 21:58
kot_kreskowy
potrafilem zjesc 2.5g w 16h i nie czulem nic wiecej oprocz zamuly przez przedawkowanie XDD
szuralem i 30mg co 6h, szuralem 200mg co godzine, szuralem 100mg co 2 godziny, przeroznie to bywalo xD i nigdy nic wiecej procz niespania i zapierdalania w robocie
potrafilem zjesc 2.5g w 16h i nie czulem nic wiecej oprocz zamuly przez przedawkowanie XDD
szuralem i 30mg co 6h, szuralem 200mg co godzine, szuralem 100mg co 2 godziny, przeroznie to bywalo xD i nigdy nic wiecej procz niespania i zapierdalania w robocie
24.04.2023, 22:57
wwojtuss
W takim razie ja nic z tego nie rozumiem 🤷
U mnie przy dawkach 200+, uwalniała się euforia oraz libido skakało na maxa.
Ten hex to dla mnie sexualny potwór😎
Ale coś kojarzę, że chyba któraś z pań na forum miała podobnie do Ciebie z tym hexem. Chyba Alkopoligamia
Też na nią to nie chciało raz zbytnio działać.
Ale coś kojarzę, że chyba któraś z pań na forum miała podobnie do Ciebie z tym hexem. Chyba Alkopoligamia
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
kot_kreskowy też sam speed raczej tu czułem, ale dawki 200+ nigdy nie brałem, biorąc pod uwagę nazwę analogu hexa, to chyba max 100mg poszło. Przy 200mg ile trzyma bania ? I jak długo z tego euforia, a jak długo speed Pozniej zostaje?
25.04.2023, 15:15
(24.04.2023, 22:57)kot_kreskowy napisał(a): wwojtuss
Tak dokładnie jest i było. Odkryłam że większość stymulantów nie działa na mnie lub ja nie widzę tego xD Może to przez to , że szukam głównie euforii ale dawki analogu hexa 250mg przyprawiają mnie tylko o bezsenną noc bez większych fajerwerków.
Robię kwa kwa jak kaczka
25.04.2023, 15:49
(25.04.2023, 10:09)fiodor napisał(a): Przy 200mg ile trzyma bania ? I jak długo z tego euforia, a jak długo speed Pozniej zostaje?
Z tego co pamiętam, to duże dawki nie zwiększały jakoś specjalnie czasu trwania fazy, ino była mocniejsza i intensywna.
Największa różnica czasowa była na pewno pomiędzy dawką ok 50/80 a 200 mg. Może nawet i 30%.
Pomiędzy 200 a dajmy na to 500mg jest to już bardzo zbliżone.
Reasumując, im wyżej tym mniej czuć różnicę w czasie, a bardziej w intensywności fazy.
Im wyższe były dawki podane oral, tym wyższa była euforia, która trwała na początku i znikała po połowie czasu trwania całej fazy, czyli po ok 25-30 minutach.
Faza zamykała się mniej więcej w godzinie, później poprawka.
Stąd też podaję te czasy.
Oczywiście podaję to w przybliżeniu bo testowałem to dość dawno i bierz poprawkę na błąd 10%.
Mam nadzieję, że wyczerpałem tym Twoje pytanie😎
NIE dla OPIO !!!
25.04.2023, 16:10
No temat wyczerpałes elegancko, nie mam pytan o ile skład sortu/mieszanki się nie zmienił
25.04.2023, 19:46
Już nie ma tego czegoś teraz jakieś analogi hexa bo większość zdbanowane a szkoda bo dobre były produkty