Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Obniżenie nastroju "po"
kot_kreskowy , Beeniepatu chłopaki, potrzebuję waszej wiedzy. To 3 cmc to jest zdradliwa substancja. Dziś kolega chciał zaświętować rozpoczęcie urlopu. Chciał wszamać 500 mg tego specyfiku, a zjadł 1,2g od 10 do 16. Jest wystrzelony, to widać. Ale poci się niemiłosiernie. Pytanie do Was, minie mu czy to już poważniejszy stan? Ostatnia kreska brana o 16. Dałem mu aspargin, magnez, witaminy, piję wodę a za chwilę idę się z nim przejść. Jakieś sugestie? Z góry dzięki.
Jeszcze dodam że położyłem go teraz pod kołdrę by się wypocił. Dobrze zrobiłem?
Jeszcze dodam że położyłem go teraz pod kołdrę by się wypocił. Dobrze zrobiłem?
25.04.2023, 18:30
kot_kreskowy ale jeżeli alko to tylko piwo żeby to wypocił i żeby układ moczopędny pobudzić, do tego napar z pokrzywy bym polecił, a ogólnie zamiast alko wolał bym skuna, ale to zależy od zawodnika, trzeba pamiętać że skun podnosi dodatkowo ciśnienie Ratchet
25.04.2023, 18:33
kot_kreskowy to wina substancji Nie można przestać. Ale powiedz mi proszę, czy taka wdzamana ilość to zapowiedź problemów, czy raczej będzie żył? Jako stary wyjadacz to pewnie orientujesz się w sytuacji.
25.04.2023, 18:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.04.2023, 18:45 przez kot_kreskowy.)
Ratchet
Nic mu nie będzie mordo.
To nie jest promieniotwórcze do chuja
To tak jakby zeżarł fety, mniej więcej tak to mocowo można porównać.
ProducentRC jasna sprawa że piwko, dlatego od razu o tym wspomniałem.
Chodziło mi właśnie o to ,o czym napisałeś. Alko zbije fazę, a płyn przepłucze to co trzeba.
Ps. Jeśli skun podnosi ciśnienie, to tego na bank mu nie potrzeba. I tak ma wyjebane ciśnienie po trójce
Ratchet
I to nie jest wina substancji, tylko łakomstwo szczura😎
Wiem, że zabrzmię teraz jak hipokryta, ale umiar trzeba mieć
Nic mu nie będzie mordo.
To nie jest promieniotwórcze do chuja
To tak jakby zeżarł fety, mniej więcej tak to mocowo można porównać.
ProducentRC jasna sprawa że piwko, dlatego od razu o tym wspomniałem.
Chodziło mi właśnie o to ,o czym napisałeś. Alko zbije fazę, a płyn przepłucze to co trzeba.
Ps. Jeśli skun podnosi ciśnienie, to tego na bank mu nie potrzeba. I tak ma wyjebane ciśnienie po trójce
Ratchet
I to nie jest wina substancji, tylko łakomstwo szczura😎
Wiem, że zabrzmię teraz jak hipokryta, ale umiar trzeba mieć
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
25.04.2023, 18:48
kot_kreskowy tu bardziej przeraziła spożyta ilość. Po ostatnich mirażach z tą substancją, wiele zdobyliśmy wiedzy dzięki Wam. Ale zawsze musi coś wyskoczyć. Tak jak w tym wypadku ta ilość. Czyli reasumując, będzie dychał? Ta potliwość tylko przeraża. Nie wiem, dobrym pomysłem będzie zakopać go pod kołdrę?
kot_kreskowy No właśnie ciężko nam określić co znaczy grubo. Bardziej przeraziła ilość spożytą. Bo to kreska, kreska a na końcu jak przeważyliśmy to wyszło 1,2 g wszamane. Teraz ciekawi nas kiedy on zaśnie. Czuję się delikatnie zmęczony bo spał tylko 2 godziny. No ale po takiej ilości to trochę go potrzyma. Po browary już nie leciałem.
Jeszcze dodam nius z ostatniej chwili, cisnienie chyba się stabilizuje. Ma 153/81 puls 104
Jeszcze dodam nius z ostatniej chwili, cisnienie chyba się stabilizuje. Ma 153/81 puls 104
25.04.2023, 19:42
Dobrze zjeść izotoniki witaminy magnez potas itd pomaga