Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Posiłki podczas używania.
07.05.2023, 11:37
czesc ja gotuje sobie normalne dania, polecam makaron z sosem 4 sery kurczakiem w marynacie curry, czasami zamawialismy z dziewczyna tez pizze, wiadomo poczatki parenascie lat temu byly takie ze nie zarlem nic i sie skonczylo ma 185 cm wzrostu i 58 kg XD
teraz po uzyciu tez normalnie gotuje tylko roznica jest taka ze nie biore prawie wgl stymulantow
teraz po uzyciu tez normalnie gotuje tylko roznica jest taka ze nie biore prawie wgl stymulantow
053be82a4c94320356cbc432a1bc2f14b63881793d1b0f7ea90b7332c37109712e
07.05.2023, 12:09
(06.05.2023, 19:19)wwojtuss napisał(a): ja kiedys w jeden dzien spadlem 9kg z wagi, a na drugi dzien wrocilem spowrotem xD
czlowiek wyglada jak cien samego siebie, gdy zapomnie o plynach i jakims posilku podczas cpania, szczegolnie na chlorach i polaku to zauwazylem
Bujdy pan nam mawiasz. W pierwszej kolejności wylatuje z nas woda i glikogen. (glikogen takie paliwo które znajduje się w mięśniach i wątrobie). Czy jest opcja przepalenia 9kg glikogenu i wylaniu wody? Wątpię. Gdybyś chciał wrócić na drugi dzień 9kg to musiałbyś zjeść i wypić tyle jedzenia i picia, żeby w tobie znajdowało się tego 9kg. To już sami zwazcie sobie porządny obiad i jak ma 1kg to jest bardzo dużo.
Nie wierzcie też se wszystko co sam mówią...
27.05.2023, 22:00
Też powątpiewam w te 9kg,jeszcze że w tydzień, to byłbym w stanie w to uwierzyć
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
29.05.2023, 18:16
Podczas używania nie stosuje posiłków chyba że potrzbuje dodatkowej energii wtedy wleci coś co łatwo i szybko zjeść oraz jest dobre naprzykald dwie czekolady na szybko mniam
30.05.2023, 14:11
nie musicie mi wierzyc, zdjecia wagi nie chce mi sie wrzucac, w 10h roznica miedzy pierwszym a drugim wazeniem wynosila 8-10kg xD i to nie jeden raz
28.06.2023, 19:42
Ja tam zawsze na stymulant ach szamalem, no nie zawsze, przepraszam...
Od czasów kiedy nie wpuerdalalem łopatą stimow i innych RC czy fety, to zmuszałem się jeść posiłki normalne domowe, to co było przygotowane.
Późniejsze czasy to najlepsze płatki z mlekiem, najlepiej pisze czekoladowe i miodowe.
Serki danio, twaróg z cukrem i mlekiem lekko polany i nieco słodyczy.
A i tak mi odjebało, a idź pan w chooooj xD
Od czasów kiedy nie wpuerdalalem łopatą stimow i innych RC czy fety, to zmuszałem się jeść posiłki normalne domowe, to co było przygotowane.
Późniejsze czasy to najlepsze płatki z mlekiem, najlepiej pisze czekoladowe i miodowe.
Serki danio, twaróg z cukrem i mlekiem lekko polany i nieco słodyczy.
A i tak mi odjebało, a idź pan w chooooj xD
30.06.2023, 17:23
Przed zarzucaniem jem obfity posiłek(ale nie ciężkostrawny) i wypijam minimum szklankę mleka,w trakcie wypijam jogurty i jem płatki pijąc do tego sporo wody.Zwały są delikatne i krótkie
kocham piwo