Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
03.06.2023, 13:28
Ach te oczekiwania na pake. Pamiętam jak kiedyś listonosz przynosił dopki, ziomki na wsi gonili go i sie wypytywali czy przyszło coś do nich. Listonosz przestraszony uciekał na rowerze. To były czasy
Najbardziej się wyczekiwało pamiętam na mieszanki z howhigh.eu . Też czekałem z ziomkami, listonosz był zawsze o trzynastej, to już od 11 siedzieliśmy u mnie w pokoju i wszyscy zdenerwowani xD ale żeśmy ćpuny jebane były xdddd
A na Escobara też się fajnie czeka, chociaż już inaczej i bez takiego rauszu. No i działałem w zeszłym roku solo, bo tamtych ziomków już nie ma xD
wwojtuss cherrykokolino rocky90
Paczki w sobotę dochodzą w zależności od lokalizacji, np. u mnie takie są najbliżej w mieście oddalonym o 40km, ok 100k populacji. Jak jest mała mieścina to nie huia, że dotrze.
04.06.2023, 21:26
Hex dobry ale sZkoda ze taki nie jak kiedyś rozmielonyvod na dłużej starczał...mam ochotę na to pico następnym razem ... dzięki za nagrode
05.06.2023, 06:51
Wszystko doleciało świetny vendor polecam może z was ktoś wie która trojka jest najlepsza ?
(03.06.2023, 10:41)rocky90 napisał(a): Jeżeli została nadana paczka weekend to tak dochodzą.
Nie prawda kolego, w wiekszosci przypadków mimo zaznaczenia opcji weekendowych paczki nie lądują w weekend, to jest loteria, duzo zależy od miasta i lokalizacji, jedne lądują a drugie nie
Witam
DOSTĘPNOŚĆ
Metha Piko jest
4mmc jest
4cmc Deluxe jest
4cmc Choco jest
3cmc Bandit jest
3cmc Lemon jest
3cmc Snow jest
3cmc PABLO jest
3cmc omikron jest
analog hexen jest