Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bromazolam Powder
21.03.2023, 02:41
(19.03.2023, 10:12)olancucki napisał(a): ProducentRCPatrzcie chłopaki co zmajstrowalem starannie!
Maniek
22.03.2023, 00:22
Benzodiazepina bromazolam od Designer-Chems jest dobra, działa coś jak alprazolam i ma taki samy czas działania. Wydaje mi się że brom ma trochę dłuższy onset. Testowałem kilka mg i łatwiej po tym było zasnac.
Jak najbardziej polecam!
Produkt jak najbardziej polecam z każdemu!
Jak najbardziej polecam!
Produkt jak najbardziej polecam z każdemu!
Bromazolam w prochu wciąż ma moc :-(
Ogólnie benzo jest raczej do podbramkowych sytuacji, do użytku doraźnego... ale jak nie lubię benzodiazepin, tak cieszę się że mam ten bromazolam w zanadrzu.. tak na wszelki wypadek, jakbym potrzebował czegoś na uspokojenie.
Zamulenie po przedawkowaniu benzo jest tak mega nieprzyjemne że szkoda gadać... Każdy to zna....
YUCKY BENZO!!!
06.06.2023, 14:13
Uważaj na to benzo, strasznie naodpierdalem po nim w mixie z alko i skunem, najgorsza jest ta nieśmiertelność jak się włącza
06.06.2023, 14:59
Bromazolam w prochu a w pilsach różni się czymś? Czy tylko postacią w jakiej występuje?
a czym innym ma sie roznic, jak nie wlasciwosciami fizycznymi? kurwa bromazolam powder to inna substancja niz bromazolam pills? XDDDDDDD no nie moge z wami, drugi przypadek w tym tygodniu bardzo analogiczny, tylko ze tamten o nazwach preparatu a nie o postaci xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
nie, bromazolam to bromazolam
nie, bromazolam to bromazolam
06.06.2023, 15:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.06.2023, 15:21 przez voice.of.voiceless.)
Lifeisbrutal w prochu jest w prochu, w pillsach w tabletkach
ProducentRC oj to bardzo mi przykro :-( cheaty odpaliłes i żyłeś jak w GTA? Szanowny producencie ^^ ..
Chętnie bym się dowiedział co stoi za określeniem nieśmiertelność i za Twoją historią bo pierwszy raz słyszę. Muszę się dowiedzieć wszystko na ten temat. Bo mnie to zaniepokoilo.
Chętnie bym się dowiedział co stoi za określeniem nieśmiertelność i za Twoją historią bo pierwszy raz słyszę. Muszę się dowiedzieć wszystko na ten temat. Bo mnie to zaniepokoilo.
06.06.2023, 16:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.06.2023, 16:32 przez ProducentRC.)
@"olancucki" przeczytaj ten cały wątek to będziesz widział ocb (szczególnie o tym jak prawie straciłem życie) a żeby zdradzić szczegóły to zbyt słabo się znamy, nie jestem zbyt wylewny ze zdarzeń z przeszłości, wolę żyć tym co jest teraz i przyszłością i więcej nie popełniać tych samych błędów i Tobie też życzę żebyś nie popełniał swoich błędów dwa razy tylko z każdej porażki wyciągnął wnioski i traktował porażkę jako sukces który Cię wzmocni i pokaże co tak naprawdę w życiu jest ważne, mam nadzieję że to zrozumiesz jak nie teraz to w przyszłości, z fartem