Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nagrody za aktywność
13.06.2023, 14:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.06.2023, 15:05 przez kot_kreskowy.)
Dokładnie. horsii jak zwykle w punkt.
A co to jest 100 pkt repki, jak jesteś aktywny to w kilka dni można 50 najebać.
Wiem po sobie, ile mi tego napierdalacie
Ja sam bardzo często nakurwiam plusami na prawo i lewo
Oczywiście nie za gównoposty.
Żeby była jasność
A co to jest 100 pkt repki, jak jesteś aktywny to w kilka dni można 50 najebać.
Wiem po sobie, ile mi tego napierdalacie
Ja sam bardzo często nakurwiam plusami na prawo i lewo
Oczywiście nie za gównoposty.
Żeby była jasność
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Ja niedawno przekroczyłem 400, gdzie minął rok. Gówno postów jakoś dużo nie wydaje mi żebym pisał. Średnio takie 100+ miałbym po 3 miechach. Czy to szybko ? Nie tak bardzo, ale nie o mnie przecież chodzi. Będzie jak zdecyduje szefostwo hehe
kot_kreskowy jasne, że dostajesz plusiki, ale popatrz teraz ile przez czas działania forum jest osób są blisko pod tym względem? 4 ? Dobra wiem, że zasłużyłeś
kot_kreskowy jasne, że dostajesz plusiki, ale popatrz teraz ile przez czas działania forum jest osób są blisko pod tym względem? 4 ? Dobra wiem, że zasłużyłeś
13.06.2023, 16:31
fiodor skoro taki zjeb jak ja dostaje plusiki, to każdy może😎
Nie mi oceniać czy zasłużyłem, to Wy mnie oceniacie
Wystarczy w miarę trzymać fason, nie łapać za często odklejek ( i mi się to czasem zdarza), pisać w miarę ogarnięte recki, nie bać się swojego zdania nawet gdy pierdoli się serotonina z dopaminą i zachować kulturę wypowiedzi.
Czy to dużo?
Nie mi oceniać czy zasłużyłem, to Wy mnie oceniacie
Wystarczy w miarę trzymać fason, nie łapać za często odklejek ( i mi się to czasem zdarza), pisać w miarę ogarnięte recki, nie bać się swojego zdania nawet gdy pierdoli się serotonina z dopaminą i zachować kulturę wypowiedzi.
Czy to dużo?
NIE dla OPIO !!!
13.06.2023, 17:11
fiodor sie wie, progi rzucilem jako luzne przedstawienie mojego zamyslu, reszte zostawiam Górze
szkoda tylko ze trzeba sie glowic i wspolnie rozwiazywac problem ktorego sie nie stworzylo, ale no coz, to pokaze kto jest samplarzem a kto nie, odnosnie posta z niedzieli
najwazniejsze to pokazac, ze nie przyzwalamy na taka sytuacje, razem sie trzymamy to sie nie posramy, WE THE ONES!
szkoda tylko ze trzeba sie glowic i wspolnie rozwiazywac problem ktorego sie nie stworzylo, ale no coz, to pokaze kto jest samplarzem a kto nie, odnosnie posta z niedzieli
najwazniejsze to pokazac, ze nie przyzwalamy na taka sytuacje, razem sie trzymamy to sie nie posramy, WE THE ONES!
13.06.2023, 17:12
Ja mam koło 100 , więc luz, możecie nałożyć taki próg xD
kot_kreskowy
O co chodzi z tym kajabuzą? Bo myślałem, że on Was tylko wkurwiał, bo często się na niego darliście xD
BTW ja pisałem dużo postów w dziale zdrowie i chuj, tam jest za to mało plusów. A fajne ciekawostki dodawałem. Z drugiej strony jak użytkownik o pseudonimie cośtam dupa wrzucił tekst o wciąganiu prochu dupą to od razu zebrał plusy. Także ja nie wiem jak tutaj ze stosunkiem merytoryka/plusiki.
kot_kreskowy
O co chodzi z tym kajabuzą? Bo myślałem, że on Was tylko wkurwiał, bo często się na niego darliście xD
BTW ja pisałem dużo postów w dziale zdrowie i chuj, tam jest za to mało plusów. A fajne ciekawostki dodawałem. Z drugiej strony jak użytkownik o pseudonimie cośtam dupa wrzucił tekst o wciąganiu prochu dupą to od razu zebrał plusy. Także ja nie wiem jak tutaj ze stosunkiem merytoryka/plusiki.
13.06.2023, 17:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.06.2023, 17:49 przez kot_kreskowy.)
Chochlik
Sprawy kajabuzy nie potrzeba tu roztrząsać.
Wystarczy Ci info, że chłop najebał tu 4 multikonta?
Jak się ogarnie i zacznie gadać z sensem to ja nie widzę problemu aby wrócił.
Sprawy kajabuzy nie potrzeba tu roztrząsać.
Wystarczy Ci info, że chłop najebał tu 4 multikonta?
Jak się ogarnie i zacznie gadać z sensem to ja nie widzę problemu aby wrócił.
NIE dla OPIO !!!