Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co polecisz na imprezę i dlaczego?
10.06.2023, 11:42
Zależy od imprezy polecam jakieś alko jak stim to jakiś lekki lub 3 cmc
Na imprezę coś lekkiego 3 fpm czy 4fma jakieś 3 cmc odpada raczej mocne stimy jak mdphp,eutylon itp
Na imprezę coś lekkiego 3 fpm czy 4fma jakieś 3 cmc odpada raczej mocne stimy jak mdphp,eutylon itp
10.06.2023, 14:33
Kryształ o ile z dobrego źródła a z RC to 3-CMC
Dziękuję za słuszne zwrócenie mi uwagi.Pisząc kryształ miałem na myśli metaamfetaminę
Dziękuję za słuszne zwrócenie mi uwagi.Pisząc kryształ miałem na myśli metaamfetaminę
10.06.2023, 14:53
Ouziv dla porzadku tylko wyjasnie, ze krysztal to forma, a nie okreslony zwiazek chemiczny 😎 3cmc to najczesciej tez krysztal...
A nawet jesli masz na mysli potoczna nazwe jakiejs substancji, to dla wiekszosci uzytkownikow nic to nie bedzie mowic. Jak mozesz to napisz konkretnie co masz na mysli. Dzieki 👌
A nawet jesli masz na mysli potoczna nazwe jakiejs substancji, to dla wiekszosci uzytkownikow nic to nie bedzie mowic. Jak mozesz to napisz konkretnie co masz na mysli. Dzieki 👌
YOUR ATTORNEY
13.06.2023, 13:44
Pablo mi podchodzi najebardziej a z tych nowych ejsz że wszystkich nie testowałem próbuj sobie po kolei
14.06.2023, 08:48
3 i 4 cmc się sprawdzi ja teraz testuje mdphp no zobaczymy podobno dobry stim własnie taki na impreze lżejszy