Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
13.06.2023, 10:18
Właśnie testujemy trójeczkę jestem co prawda po przeprawie z 4cmc ale czuję każdy aspekt po pierwsze czuć mocny speed po chwili euforię dałbym tu 65/35 orka jest na bani ledwo piszę cały się trzęse hehe libido oczywiście w górę znacznie co tu dużo gadać Sniff jak najbardziej prawilny i daje radę oral jeszcze nie probowałem ale kto wie zobaczymy co dalej się wydaży narazie jest fajnie
Oral robi srogo kurlwea moje pole !
Oral robi srogo kurlwea moje pole !
19.06.2023, 08:45
ja w weekend się porządnie zbanditowałem pierwszy sniff mniejszy na próbę i już po chwili czuć fajne działanie typowo trójkowe akurat byłem na dworze to doświadczyłem i trochę obaw że wiecie oni wiedzą oni widzą że mam bandita hehe 60/40 na stronkę speeda, bardzo fajnie działa oral i naprawdę bardzo długo trzyma około godzinę nawet polecam w taki sposób tą trójkę właśnie sporzywać i tak też przerobiłem cały worek praktycznie oral oral, Libido mocno w górę przy oralu bardziej przyjemnie się po tym spaceruje i słucha muzyki kolega któremu odsprzedałem 2g także zadowolony dzięki Escobar za prawilną trójeczkę
19.06.2023, 20:41
też waliłem to niedawno bardzo dobra trójka
60/40 dokładnie tak samo czułem hehe
60/40 dokładnie tak samo czułem hehe
13.07.2023, 10:33
RaeminGhos przecież tak nie wygląda ten bandit, też dostałem z nagród, resztkę mam. Jest biały/kryształowy, a Twoj wygląda jak ...