Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
24.06.2023, 17:38
(24.06.2023, 15:39)Kamil24ldz napisał(a): Ile czekaliście na odp od escobara wczoraj napisałem około 18 i cisza?
kamil na kazdy email napisany wczoraj okolo 18 odpisalem godzine pozniej. Jezeli napisales z tego emaila co zawsze to nic do mnie od Ciebie nie przyszlo. Proponuje zmien go bo korzystasz z najgorszego operatora jakiego mogłeś wybrac.
Pozdrawiam i zapraszam
25.06.2023, 09:52
Dziś napisałem z innego czekam na odpowiedź.
Wszystko super szybka odpowiedź
Błąd po mojej stronie
Wszystko super szybka odpowiedź
Błąd po mojej stronie
25.06.2023, 23:44
Co jest nikt nie pobiera pikulca? Praktycznie zero recenzji. I dziwna sprawa bo jak chciałem zamówic to dostałem odpowiedzieć że nie ma na stanie mimo że Pablo pisze na forum że jest. Ponowiłem zamówienie i przeszło. Zobaczymy co dostanę xD
26.06.2023, 04:14
Ja mam zamiar piko i 4mmc na początek sierpnia. Ale może mi się to zmienić xD
Na razie leci cherry w sampelkach do mnie i będzie review w weekend.
Właśnie tu też było info chyba o wyprzedaniu towaru, a teraz wróciło na stan. Dość mocno się zdziwiłem, bo faktycznie mało tu opinii. Ale esco na pewno ma też dużo klientów, którzy nie używają forum.
Na razie leci cherry w sampelkach do mnie i będzie review w weekend.
Właśnie tu też było info chyba o wyprzedaniu towaru, a teraz wróciło na stan. Dość mocno się zdziwiłem, bo faktycznie mało tu opinii. Ale esco na pewno ma też dużo klientów, którzy nie używają forum.
(25.06.2023, 23:44)Vypyerd napisał(a): Co jest nikt nie pobiera pikulca? Praktycznie zero recenzji. I dziwna sprawa bo jak chciałem zamówic to dostałem odpowiedzieć że nie ma na stanie mimo że Pablo pisze na forum że jest. Ponowiłem zamówienie i przeszło. Zobaczymy co dostanę xD
- PIKO jest na stanie, przez chwilke nie było.
Witam
DOSTĘPNOŚĆ
Metha Piko jest
4mmc jest
4cmc Deluxe jest
4cmc Choco jest
3cmc Bandit jest
3cmc Lemon jest
3cmc Snow jest
3cmc PABLO jest
3cmc omikron jest
analog hexen jest
cherry jest
mdphp jest
apvp Brak
26.06.2023, 16:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.06.2023, 16:33 przez voice.of.voiceless.)
skarpetą robione, bo main mobile kaput.
na focie 3g mefisto, sztuka czecha, czekam na testy póki szczurów nie wykarmię, 2msc bez ładowania ketonów/stimow, jednorazowo w tym okresie groszek 120-140mg emki
mefisto pachnie zupełnie inaczej jak te wszystkie chlory dotychczas, nie jebie rozpuszczalnikiem jak mirror, on po prostu kurwa pachnie, aż się chce go wąchać, dawno nie czułem się przyjemnie przy samym zapachu ketona. Trochę zmielone, ale patrząc na pakowanie, to mogło podczas transportu się pognieść, w ręku czuć normalne małe kamulce. Czech jak czech, wygląda wybornie, mam respekt do tego gówna, jak do w sumie wszystkich stymulantów mocniejszych niż efedryna. Nie wyczuwam zapachu, kryształ suchy, ten największy ma pół gieta. Na testy się nie rzucam jak dzikus, właśnie odstawiam alko, chciałbym to zarzucić jak mi syndromy odstawienne przeminą. W międzyczasie znajdę szczura i siłą recenzję od niego wyciągnę, a na moją pracę poczekacie - ale nie długo. Jedno jest pewne, oba kuszą mnie bez aplikacji, ale zdrowie na pierwszym miejscu.
nie, mef nie kurwi żadnym znanym mi klefedronem, choć zapach kojarzy mi się coś po potylicy, może 3mmc od Flight'a? Nie jestem wstanie porównać do tego, ale pamiętam predator miał takie gówno to chyba nipp było, pachniało w sumie podobnie, ale to raczej zbieżność, bo tamto to analog nepa i chujowo klepało.
na focie 3g mefisto, sztuka czecha, czekam na testy póki szczurów nie wykarmię, 2msc bez ładowania ketonów/stimow, jednorazowo w tym okresie groszek 120-140mg emki
mefisto pachnie zupełnie inaczej jak te wszystkie chlory dotychczas, nie jebie rozpuszczalnikiem jak mirror, on po prostu kurwa pachnie, aż się chce go wąchać, dawno nie czułem się przyjemnie przy samym zapachu ketona. Trochę zmielone, ale patrząc na pakowanie, to mogło podczas transportu się pognieść, w ręku czuć normalne małe kamulce. Czech jak czech, wygląda wybornie, mam respekt do tego gówna, jak do w sumie wszystkich stymulantów mocniejszych niż efedryna. Nie wyczuwam zapachu, kryształ suchy, ten największy ma pół gieta. Na testy się nie rzucam jak dzikus, właśnie odstawiam alko, chciałbym to zarzucić jak mi syndromy odstawienne przeminą. W międzyczasie znajdę szczura i siłą recenzję od niego wyciągnę, a na moją pracę poczekacie - ale nie długo. Jedno jest pewne, oba kuszą mnie bez aplikacji, ale zdrowie na pierwszym miejscu.
nie, mef nie kurwi żadnym znanym mi klefedronem, choć zapach kojarzy mi się coś po potylicy, może 3mmc od Flight'a? Nie jestem wstanie porównać do tego, ale pamiętam predator miał takie gówno to chyba nipp było, pachniało w sumie podobnie, ale to raczej zbieżność, bo tamto to analog nepa i chujowo klepało.
27.06.2023, 08:59
Witam
Metha Piko jest
4mmc jest
4cmc Deluxe BRAK
4cmc Choco jest
3cmc Bandit jest
3cmc Lemon jest
3cmc Snow jest
3cmc PABLO jest
3cmc omikron jest
analog hexen jest