Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina
25.06.2023, 19:15
Czeslawo dzięki za odpowiedz, ja za tamtych czasów (15 lat temu) wolałem guziki, a jak ktoś mnie poczęstował fetą to nie robiła na mnie wrażenia, nic mi po tym nie było. Nie wiem dlaczego
Możliwe że wpływ tolerki po tabletkach ekstazy - feta już nie działa tak tak jak powinna?
Ktoś rozkmini tą zagadkę z archiwum x?
Możliwe że wpływ tolerki po tabletkach ekstazy - feta już nie działa tak tak jak powinna?
25.06.2023, 19:37
15lat temu skończyła się dobra feta...
Do 2005 roku jakoś tak było ok... przynajmniej u nas nad morzem
Do 2005 roku jakoś tak było ok... przynajmniej u nas nad morzem
25.06.2023, 20:06
(25.06.2023, 08:49)Testomix napisał(a): Juz nie przesadzajcie akurat latałem w latach 90tych i wtedy co prawda amfa byla lepsza i była sprzedawana na setki , i taka setę jak sie zjadło to trzymała cala dobę bez dojadania... więc jak ktoś teraz piszę że jak w tych czasach trzeba zjeść 100+ to jest słaba jakość to go wyśmieje, co wy myślicie ze kiedyś 20mg robiło robotę ?? To nie jest alfa ... wiec jak ktoś teraz zje setę amfy i go robi konkretnie to jest zajebista amfa ...
Nie wiem co kryje sie pod definicja 'robilo robote', jednak w czasach, o ktorych mowisz, 20mg spelnialo oczekiwania - chocby funkcjonalnego stima. W zupelnosci pozwalalo nie spac noc. Zreszta to wynika nawet z Twojej opinii, na ile starczala 100mg - wystarczy zrobic stosowne obliczenia. Ludzie na imprezach brali 50mg i do rana byla dobra bomba. Bo takie dawkowanie wlasnie ma prawilna feta.
To fakt, ze teraz trzeba uznac za 'dobry' temat cos, co dziala przy 100mg+, jednak to nie jest dawkowanie prawilnej fety.
YOUR ATTORNEY
25.06.2023, 20:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.06.2023, 20:21 przez kot_kreskowy.)
"Dobra feta" to pojęcie względne.
Aczkolwiek wiem co masz na myśli i nie mogę się z tym zgodzić.
W moich okolicach bardzo często dostanę taką, że sztuką ućpam niemałe rowarzystwo.
70-80mg wypierdoli konkretnie z kapci na dobre dwie godziny przy mojej tolerce na stimy.
Aż włosy dęba stają😁
3-4razy mocniejsza od zwykłego szajsu z ulicy.
Ale tezeba wiedzieć do których drzwi zapukać i nie zawsze akurat jest.
I też jestem z nad morza, z kaszub😁
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
25.06.2023, 20:17
(25.06.2023, 19:15)C84S napisał(a): Czeslawo dzięki za odpowiedz, ja za tamtych czasów (15 lat temu) wolałem guziki, a jak ktoś mnie poczęstował fetą to nie robiła na mnie wrażenia, nic mi po tym nie było. Nie wiem dlaczego
Zależy ile tych krążków jadłeś 😉 jeśli dużo to się nazywa tolerka. Jeśli mało to możesz mieć jakieś zmiany z zakresu ADHD i poprostu feta uspokajała.
Co do dawkowania to jak wspominają chłopaki z lat 90 to połówka szła na całą noc na 4 osoby. To daje po ok setce na łeb na noc. Dziś setkw to wrzuca się na start.
25.06.2023, 20:49
(25.06.2023, 20:49)C84S napisał(a):Testomixmałe sprostowanie - chodziło mi o czasy ponad 20 lat temu
Lukas1985 4 razy w tygodniu (środa, piątek, sobota, niedziela) minimum po jednym guziku na imprezę przez dłuższy czas. Potem już zaczynało się od 2 na raz przed imprezą
A w takim wypadku jak to jest?
Przy takiej czestotliwosci to jednak nie dziwne, ze cos nie robilo na Tobie wrazenia 😎
YOUR ATTORNEY
25.06.2023, 22:13
(25.06.2023, 20:49)C84S napisał(a):Testomixmałe sprostowanie - chodziło mi o czasy ponad 20 lat temu
Lukas1985 4 razy w tygodniu (środa, piątek, sobota, niedziela) minimum po jednym guziku na imprezę przez dłuższy czas. Potem już zaczynało się od 2 na raz przed imprezą
A w takim wypadku jak to jest?
Ciesz się, że łba nie popaliles taka ilością MDMA.
26.06.2023, 08:06
Kot_kreskowy , a próbowałeś tej fety żółtej zwana ,,makaronem '' ?? Zdjecie wstawiłem w tym temacie ... bo na Trójmieście ona lata i w okolicach, jeśli nie to spróbuj najlepsze co było na Pomorzu od lat, sztuka dla laika starcza nawet na tydzie .... pzdr
26.06.2023, 09:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.06.2023, 09:52 przez kot_kreskowy.)
Makaron? 😂
To kurwa pellet jest mordo.
Fakt, mocne to jak bąki szatana, ale po tygodniu to Choroszcz po tym tylko.
Do mnie do miasta to gówno z Gdańska wożą właśnie.
Rok temu było jeszcze znośne z braku laku, ale teraz to jest morderstwo to ćpać.
Nie bierz tego syfu. To najgorszy sort amfetaminy, najbardziej zanieczyszczony i chuj wie czy czegoś tam jeszcze nie dodają specjalnie.
Bleeeee
Btw,
Najmocniejsze nie znaczy od razu najlepsze.
NIE dla OPIO !!!