Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Earth Wątk
15.07.2023, 04:16
XD
Na forum ukraińskiej kurwy możesz mieć nawet rangę specjalną akey i tak nie możesz wychylić się z negatywnymi opiniami bo z miejsca ban a post w kibel.
Jestem głęboko przekonany o tym że obecnie nikt nowy nie otrzyma tam usera, bo pisanie, jak to nazwałeś "luźnych postów" nie jest w interesie tamtejszych oszustów.
Im się już tak wszystko popierdoliło, że uważają kontrolę za forme wolności 😂😂
Tam pozostało tylko spuścić bombę atomową!
JEBAĆ TE KURWY!!!!!!
DO PIEKŁA!!!!
15.07.2023, 04:39
(15.07.2023, 02:29)Epsiakos napisał(a): A teraz to już ewidentnie weszysz spisek XD WELL. LEPSZY WYIMAGINOWANY SPISEK, NIŻ JAKBY TO ZŁODZIEJ BYŁ CO SPRAWDZAŁ ASORTYMENT.Będzie lajtowy zjazd, wiem to. Wiem też dokąd ten lajtowy zjazd zaprowadzi:
raczej to już są omamy, zmniejsz dawki lepiej bo srogo cię robi MASZ RACJĘ, JESZCZE JEDNĄ NA LEPSZY SEN, A RESZTA NA IMIENINY ERNESTA. OMAMY? JA ŻEBY ZAPALIĆ SWIATŁO W POKOJU MUSIAŁEM PRZEJŚĆ PRZEZ NIEZNANE DOTĄD TERENY.
A psów na bank nie wezwał, obstawiam że ma srogo wyjebane a to wszystko jest aktualnie jedynie w twojej głowie XD RÓŻNI SĄ LUDZIE, MOŻE TEN JEST OBSRANY I MYŚLI, JEŚLI WIE, ŻE MU UKRADNĘ KRASNALA Z OGRÓDKA XD ALBO COŚ WIESZ MOŻE W GŁOWIE MA PRZEKONANIE, ŻE TYLKO PSIARNIA ZWALCZY NARKOMANIĘ. TO JEST HOTELMOTEL. ALE SKORO UWAŻASZ, ŻE WŁAŚCICIEL TOLERUJE NARKOMANIĘ IV I NA BANK NIE OBAWIA SIĘ O POZOSTAŁYCH GOŚCI TO LUZ. 😅
Generalnie nie lubię stimów tego typu. Nockę zrobisz, wszędzie w pokoju muchy łażą, w zakamarkach węże i krasnale...
Dobra. Kolejna dawka chociaż ostatnia byla z 20-30 minut temu i to po niej wzrok psoci.
Wybaczcie, że tak się rozpisałem
15.07.2023, 05:28
I to nie jest tylko moje pierdolenie i wymyślanie przećpanego kota, to są jebane fakty.
No kurwa, jak bardzo trzeba być zdegenerowanym by napisać komuś aby być jego konfidentem i pieskiem za towar...no kurwa jak😠
Dobrze że w internecie nic nie ginie😁 i raz zamieszczone screeny można odkopać dla potomnych😎
Tak...
Właśnie tak działa ta kurwa. Gdybym nie miał tych screenów to nikt by mi kurwa nie uwierzył, a tak jest wszystko czarno na białym.
Miałem też dowody na to, że on i osoba która prowadzi cwelcentrum to jedna i ta sama osoba lecz przez rozjebany telefon poszły w pizdu, lecz to jest kurwa tak oczywiste jak to że jutro wstanie dzień.
Zaglądanie na dopka to strata Twojego czasu. Olej to
No kurwa, jak bardzo trzeba być zdegenerowanym by napisać komuś aby być jego konfidentem i pieskiem za towar...no kurwa jak😠
Dobrze że w internecie nic nie ginie😁 i raz zamieszczone screeny można odkopać dla potomnych😎
Tak...
Właśnie tak działa ta kurwa. Gdybym nie miał tych screenów to nikt by mi kurwa nie uwierzył, a tak jest wszystko czarno na białym.
Miałem też dowody na to, że on i osoba która prowadzi cwelcentrum to jedna i ta sama osoba lecz przez rozjebany telefon poszły w pizdu, lecz to jest kurwa tak oczywiste jak to że jutro wstanie dzień.
15.07.2023, 06:34
Wiesz, że nie wiem jaki jest tak naprawdę Dopek, jako ekipa. Odniosłem wrażenie, że osoby z dłuższym stażem trzymają się, intuicja podpowiada z grubsza zasady tamtych ludzi, sklepów itd. i moim zdaniem chodzi o spokój i cierpliwość przy zamówieniu, bo z loterią się nie spotkałem. Tylko to między nami. 😁
PS. Pytanie dnia: jak nazywa się pasta prezydencka do zębów?
PS. Pytanie dnia: jak nazywa się pasta prezydencka do zębów?
15.07.2023, 09:30
(15.07.2023, 05:28)kot_kreskowy napisał(a): I to nie jest tylko moje pierdolenie i wymyślanie przećpanego kota, to są jebane fakty.
Tak...
Co znaczy zachowuj się jak należy ? XD
To jest ciekawie napisane że głowa na szybko tego nie ogarnie, ale wczytując się czuć smród.
Styl pisania nawet pasuje do tego co dostawałem w odpowiedzi przy zamówieniach.
Jestem w stanie naprawdę uwierzyć że to ta sama osoba
P.S
Majki, twój post raczej nie ujrzy światła dziennego na somsiednim forum
15.07.2023, 15:34
Epsiakos
Bo to jest jedna i ta sama osoba.
majk RC kson
Dobrze gadasz, "odniosłeś wrażenie".
W rzeczywistości wszystko tam jest jednym wielkim gównem.
Stary, ja tam siedziałem prawie 4 lata i znam to od podszewki.
Jebał ich pies!
Bo to jest jedna i ta sama osoba.
Dobrze gadasz, "odniosłeś wrażenie".
W rzeczywistości wszystko tam jest jednym wielkim gównem.
Stary, ja tam siedziałem prawie 4 lata i znam to od podszewki.
Jebał ich pies!
16.07.2023, 06:08
Epsiakos strzał w dziesiątkę. 😎
Podsumowując jeśli kogoś to ciekawiło czym może być ten Analog, to nie mam pojęcia, ale na pewno siedzi tam coś mocnego, dość schizogennego i wcześniej przeze mnie nie testowanego. Pokój wygląda jak bunkier. Okna mimo, że mają zasłony, to dodatkowo zasłonięte poszewkami od kołdry, wielokrotnie robiłem obchód w środku nocy, bo byłem przekonany, że spośród tylu innych ciekawych zajęć na tym świecie akurat ktoś wybrał sobie podglądanie jak ćpam. Nawet dziurka od klucza musiała być zaślepiona. Przespałem noc. Czuję się ok, ale pora coś zjeść.
Podsumowując jeśli kogoś to ciekawiło czym może być ten Analog, to nie mam pojęcia, ale na pewno siedzi tam coś mocnego, dość schizogennego i wcześniej przeze mnie nie testowanego. Pokój wygląda jak bunkier. Okna mimo, że mają zasłony, to dodatkowo zasłonięte poszewkami od kołdry, wielokrotnie robiłem obchód w środku nocy, bo byłem przekonany, że spośród tylu innych ciekawych zajęć na tym świecie akurat ktoś wybrał sobie podglądanie jak ćpam. Nawet dziurka od klucza musiała być zaślepiona. Przespałem noc. Czuję się ok, ale pora coś zjeść.
16.07.2023, 07:20
Nie wiem co tam leci u Ciebie ale gdy w grę wchodzi zaślepianie dziurek od klucza, wizjera oraz pancerne zabezpieczenie okien przed lunetami sąsiadów 😎 to takie atrakcje tylko mocne stymulanty jak alfa,nep, hex, słoniowe wynalazki itp