Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Posiłki podczas używania.
30.06.2023, 23:58
😅 nie pijcie soków owocowych. Wiekszosc z nich to czysty cukier. Już prędzej kupcie sobie jakiś owoc (najlepiej nieslodki) zblendujcie z twarogiem i zjedzcie.
Pod żadnym pozorem nie siegajcid po nic co zawiera syrop glukozowo fruktozowy. To jest dopiero dramat.
Pod żadnym pozorem nie siegajcid po nic co zawiera syrop glukozowo fruktozowy. To jest dopiero dramat.
14.07.2023, 21:52
Picie energetyków jest złudne, to iluzja skoro myślisz, że czujesz się lepiej
Zamieniłbym energetyki na izotoniki, podziękujesz mi kiedyś.
Zamieniłbym energetyki na izotoniki, podziękujesz mi kiedyś.
15.07.2023, 09:04
Ja polecam zażywać produkty bogate w witaminę C. Do tego komplet witamin diety No i najważniejsze sport mi pomaga
15.07.2023, 09:07
Energetyki podczas ćpania?
To morderstwo, miejże litość dla swojego organizmu.
Woda i napoje najlepiej niegazowane, może maślanka lub pitne jogurty, ale nie kurwa jebane energole 🤐
To morderstwo, miejże litość dla swojego organizmu.
Woda i napoje najlepiej niegazowane, może maślanka lub pitne jogurty, ale nie kurwa jebane energole 🤐
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
15.07.2023, 09:41
kot_kreskowy zgadzam się albo jedno albo drugie trzeba postawić jasny wybór w połączeniu może nam to więcej szkód zrobić niż pożytku tym bardziej jak po ćpaniu jesteśmy wypłukani z witamin tak samo po piciu energetyków tak się stanie
15.07.2023, 10:21
Kofeina podczas zażywania to proszenie się o wizytę w szpitalu, chociaż ponad połowa energoli to tak naprawdę sam cukier który wlasnie daje tej energii
Co do jedzenia, ja z reguły jak wiem że będzie dłuższe siedzenie staram się uzupelnic potas w organizmie i pić dużo wody, najczęściej banan albo pomidor a godzinę przed testami staram się solidnie zjeść zachowując normy żywieniowe co do węgli/białka/blonnika
Co do jedzenia, ja z reguły jak wiem że będzie dłuższe siedzenie staram się uzupelnic potas w organizmie i pić dużo wody, najczęściej banan albo pomidor a godzinę przed testami staram się solidnie zjeść zachowując normy żywieniowe co do węgli/białka/blonnika
12.08.2023, 13:43
Mleczko zimniutkie prosto z lodówki na zwale sprawia że czuję się potężnie jak Mleczny Golem. Mleczko boże samo zdrowie jak pan Krzysztof przykazał.