Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sildenafil / Tadalafil
01.07.2023, 17:57
@"PUDZILLA"
Dokładnie, chodziło o ten właśnie mix.
I w sumie nawet logicznie to by się w jakiś sposób spinało, jednak okazuje się że nasz organizm działa inaczej.
Być może jakieś interakcje zachodzą i dlatego tak ta osoba napisała. Chuj wie
Dokładnie, chodziło o ten właśnie mix.
I w sumie nawet logicznie to by się w jakiś sposób spinało, jednak okazuje się że nasz organizm działa inaczej.
Być może jakieś interakcje zachodzą i dlatego tak ta osoba napisała. Chuj wie
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
21.07.2023, 18:16
mati54 cjalis czy kamagra? Generalnie moja rada to nie łykać z RC, albo jak już to nie za każdym razem i najlepiej zazyc 50 aptecznej jakieś 30min przed i poprawić później w trakcie 50.
Podobno Tadalafil jest lepszy, czy bezpieczniejszy z rckami to ci już nie powiem, ja osobiście użyłem przy 3mmc i nic się nie stało ale to mi, każdy jest inny
Jak masz skąd Viagrę ogarnąć, to była by najlepsza opcja jak musisz
Podobno Tadalafil jest lepszy, czy bezpieczniejszy z rckami to ci już nie powiem, ja osobiście użyłem przy 3mmc i nic się nie stało ale to mi, każdy jest inny
Jak masz skąd Viagrę ogarnąć, to była by najlepsza opcja jak musisz
Odpowiem troche wrednie bo musialem zerknac co jest w "cjalis", wyzej pisalem ze silde/tada tylko z apteki ale mogles nie widziec, wiec na recepte silde masz 100mg, przy lotach ta setka moze byc zbyt dyskretna wiec zadne 50mg i pozniej 50mg tylko godzine przed zabawa jedna cala i potem mozna dorzuci druga cala,
Co do roznic tada/silde tez gdzies pisalem, tada dla mnie przynajmniej poza cena bije silde na kazdym kroku, wiec jak komus polecam a nie umie e recepty to tada w 10mg na tabletke tez jest bez recki (ostatnio 20mg dalo rade idealnie na cala noc)
Bonus :
Najtanszy sildenafil na rynku to chyba bluefish 4x100 mg wychodzi po 10-12 zl, a tadalfil to "sun" tutaj 2x20mg za 45 zl cos kolo tego dalem.
Ps
Proszę używajcie nazw substancji aktywnych zamiast nazw leków bo potem ktos idzie do apteki i prosi o viagre ktora jest x razy drozsza przez marketing niz wlasnie sildenafil bluefish, mimo tego samego w srodku. A cenie ludzi z tego forum jako bardziej myślących niz sebiksy z bramek z klubow, ktorzy maja proste nazewnictwo : "Tabletki na kutasa mam zielone i niebieskie mordeczko ale obie petarda !"
Co do roznic tada/silde tez gdzies pisalem, tada dla mnie przynajmniej poza cena bije silde na kazdym kroku, wiec jak komus polecam a nie umie e recepty to tada w 10mg na tabletke tez jest bez recki (ostatnio 20mg dalo rade idealnie na cala noc)
Bonus :
Najtanszy sildenafil na rynku to chyba bluefish 4x100 mg wychodzi po 10-12 zl, a tadalfil to "sun" tutaj 2x20mg za 45 zl cos kolo tego dalem.
Ps
Proszę używajcie nazw substancji aktywnych zamiast nazw leków bo potem ktos idzie do apteki i prosi o viagre ktora jest x razy drozsza przez marketing niz wlasnie sildenafil bluefish, mimo tego samego w srodku. A cenie ludzi z tego forum jako bardziej myślących niz sebiksy z bramek z klubow, ktorzy maja proste nazewnictwo : "Tabletki na kutasa mam zielone i niebieskie mordeczko ale obie petarda !"
21.07.2023, 18:33
Czemu wrednie ? ;P faktycznie moja wina nie doczytałem więc luzik, a zapytałem z tym cjalis bo miałem podobnie właśnie
Co do dawkowania co wyżej pisałem to ja tak stosowałem o działało tak jak mialo, ja tada raz brałem ale nie pamiętam której firmy, viagrę poleciłem bo pfizera a wiem że są głowy co potrafią ogarnąć tanio xD
O tym bluefish nie wiedziałem, coś nowego sprawdzę jak będą problemy dzieki
A napomne, mi tak wywalało ciśnienie przy 3mmc i chyba cmc nie mogę sobie przypomnieć teraz
Co do dawkowania co wyżej pisałem to ja tak stosowałem o działało tak jak mialo, ja tada raz brałem ale nie pamiętam której firmy, viagrę poleciłem bo pfizera a wiem że są głowy co potrafią ogarnąć tanio xD
O tym bluefish nie wiedziałem, coś nowego sprawdzę jak będą problemy dzieki
A napomne, mi tak wywalało ciśnienie przy 3mmc i chyba cmc nie mogę sobie przypomnieć teraz
23.07.2023, 07:51
(24.06.2023, 16:40)PUDZILLA napisał(a): chińczyki mają to w prochu, trzeba poszukać i popytać, ten czubek rccrystals co wysylal nieklepiący bromaz i nieklepiacy jakis krysztalek mial CHYBA sild albo tadalafil, u tgc widzialem oba produkty
nastepna sprawa, działanie tabletek na potencje trzeba wyjaśniać? bierzesz, staje ci gringo i ruchasz całą noc, co tu wyjaśniać xD tadalafil ma mniejsze dawkowanie
(21.07.2023, 06:41)Epsiakos napisał(a): Jak tolerka xD to ile ty tego jadłeś ?
Tak ercekami chyba mam tolerke na wszystko wystrzeloną, bo ani kawa, energol też nie działa. No ale jak się 1.5 g w maksie zarzucało oral cmc to co się dziwić 😳😣
Chyba też ma to jakieś znaczenie
23.07.2023, 07:57
JokerRC kurde nie mam bladego pojęcia czy akurat zażywanie klefa powinno wpływać na silde/Tadalafil ale raczej nie powinno, kawa i energole to co innego bo może nie tyle co masz tolerke co bardziej nie czujesz przypływu energii albo jest on dla ciebie teraz marginalny xD kiedyś usłyszałem że najlepiej pić kawę między 10:30 a 11 i podobno wtedy działa najlepiej.
Energetyki to głównie cukier i jeżeli pijesz słodzone to nawet możesz czuć dyskomfort jak organizm cukier już przerobi, chcesz jebniexie ? W zabce są takie po 1.99
Podejrzewam że te już mogą cię polechtac odpowiednio, w smaku nie są najlepsze xD i też zalecał bym ostrożność bo to duża dawka kofeiny jednorazowo
P.S
Dla tych co by ich jednak szukali to powinny być na standzie produktów które już wycofują ze sklepu, u mnie na 8 żabek w 6 były w różnych smakach
Energetyki to głównie cukier i jeżeli pijesz słodzone to nawet możesz czuć dyskomfort jak organizm cukier już przerobi, chcesz jebniexie ? W zabce są takie po 1.99
Podejrzewam że te już mogą cię polechtac odpowiednio, w smaku nie są najlepsze xD i też zalecał bym ostrożność bo to duża dawka kofeiny jednorazowo
P.S
Dla tych co by ich jednak szukali to powinny być na standzie produktów które już wycofują ze sklepu, u mnie na 8 żabek w 6 były w różnych smakach