Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PiHP
21.07.2023, 20:45
(17.07.2023, 12:15)Epsiakos napisał(a): Dzięki za odpowiedź, czyli teraz już wiem na 100% że towar był gównianej jakości bo pierwszy raz z alfa miałem doczynienia.
Sniff bezbolesny, śmieszna sprawa jak leciał pierwszy lajn to przypomniał mi się Henio bo w zapachu na początku jego przypomniał, potem pozostał przytkany z lekka nos i straszny zapach chloru takiego jak na basenie. Jakqs stymulacja wystąpiła, jak czytałem to po 0.5 tej substancji na bank nie powinienem zasnąć a ja chyba około 3:40 zasnąłem.
Bede wkrótce pobierac inny materiał to może wezmę trochę Alfy od Ducha i będę miał porównanie.
Prawdę mówiąc jakąś tolerke na Stimy posiadam do tej pory ale na 100% nie na tyle wysoka żeby mnie Alfa nie porobiła :p
siema, u mnie masz gwarancje ze otrzymasz prawdziwe a pihp , robiłem testy w labo w Hiszpani i wynik to a pihp 98.2% .
Robiłem parę testów ale ostatni taki był wynik.
duch
26.07.2023, 23:53
Ja polecam zaopatrzyć się w szklana lufkę typu do olejków I żarowa zapalniczkę.
Capo wchodzi najpiękniej. Alpha-pihp jest stworzona do vapo.
Ja polecam wrzucić 30mg do fajki i zaburzyć się. Jak masz zerową tolerancję to poczujesz przejebane dopaminoey.
Alphe-pihp trzeba wyczuć. Ja vapuje co kilka godzin lufę i działa ok.
Capo wchodzi najpiękniej. Alpha-pihp jest stworzona do vapo.
Ja polecam wrzucić 30mg do fajki i zaburzyć się. Jak masz zerową tolerancję to poczujesz przejebane dopaminoey.
Alphe-pihp trzeba wyczuć. Ja vapuje co kilka godzin lufę i działa ok.
27.07.2023, 06:58
Nigdy nie vapowalam alfy w lufce , paliłam tylko wymieszaną alfe z tytoniem ,więc pewnie vapowana w lufce daje mocniejsze doznania 😀