Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
1P LSD gdzie można zamówić do Polski
03.08.2023, 07:23
Siemanko , orientuje się się gdzie i czy wgl jest możliwość zamówienia 1P LSD papieru do Polski ?
04.08.2023, 08:47
Kiedyś jeszcze od enzo dostałem kwasa 1p LSD działał zajebiście widziałem kosmitów po tym najlepsze było to że nie wiem czy miałem tak duża siłę sugestii ale gość bez zażywania kwasa też ich widział
04.08.2023, 12:08
Dzięki Mordki , także zaczynam polowanie na te kwadratowe bestie 😁😁😝😝
Mówisz widzieli to co Chciałeś 😁😁 przekonałem mnie ta wiadomośćia aż ślinka cieknie żeby przeprowadzić badanie
(04.08.2023, 08:47)ProducentRC napisał(a): Kiedyś jeszcze od enzo dostałem kwasa 1p LSD działał zajebiście widziałem kosmitów po tym najlepsze było to że nie wiem czy miałem tak duża siłę sugestii ale gość bez zażywania kwasa też ich widział
Mówisz widzieli to co Chciałeś 😁😁 przekonałem mnie ta wiadomośćia aż ślinka cieknie żeby przeprowadzić badanie
23.08.2023, 11:18
Ja znam sklep który oferuje prawdziwe LSD. Żadne analogi. Oraz DMT, change, DMT liquid, kryształ MDMA i na dniach będzie też Salvia
23.08.2023, 21:18
jak masz zamiar polecac telegramy, to uprzedzam - odpusc
oraz mysle, ze ten watek nie sluzy do rzucania haslami, ze zna sie sklep ktory sprzedaje to i to, dajesz konkreta albo nie piszesz, mozesz tez utworzyc watek w dziale "Dopalacze sklepy" chociazby, zacenzurowac link, pochwalic sie jak zamawiales cos i doszlo bez problemu itd.
oraz mysle, ze ten watek nie sluzy do rzucania haslami, ze zna sie sklep ktory sprzedaje to i to, dajesz konkreta albo nie piszesz, mozesz tez utworzyc watek w dziale "Dopalacze sklepy" chociazby, zacenzurowac link, pochwalic sie jak zamawiales cos i doszlo bez problemu itd.
24.08.2023, 16:15
Tez znam taki sklep ale to trzeba mieć zainstalowanego Tora albo najlepiej system Tails na USB a z tym trochę zabawy i dla samego kwasa szkoda zachodu zwłaszcza ze 1P działa tak samo jak zwykłe w sensie 1p lsd jest metabolizowane w organizmie do zwykłego lsd czy jakoś tak
26.08.2023, 02:47
mendrek323 dokladnie tak jak napisales, 1p jest prodrugiem do lsd-25,
funfact: ja na necie potrafilem wyczytac, ze jest 33% silniejsze od zwyklego LSD i 2-4h krotsze dzialanie przy takiej samej dawce, co jest totalna bzdura xD
funfact: ja na necie potrafilem wyczytac, ze jest 33% silniejsze od zwyklego LSD i 2-4h krotsze dzialanie przy takiej samej dawce, co jest totalna bzdura xD