Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
(04.08.2023, 16:27)C84S napisał(a): Naluzie zawsze w bluzie poczekaj cierpliwie, kody czasami przychodzą późnym wieczorem, a nawet w sobotę.
Nie ma co się martwić na zapas. Paki ZAWSZE dochodzą.
na luzie zaw$ze w bluzie! <3 dajcie plu$a dla $ebka za bluze ! zajebi$ty tek$cik a na $pokojnie zaloz $podnie a wiec na luzaku pelno w baku
kot na gringlu na gringlu kocie niedlugo $ie znow $potkamy na czacie przygotowalem CZe$anko <3 ;p
05.08.2023, 11:56
(04.08.2023, 16:18)Naluzie zawsze w bluzie napisał(a): zamawiałem pakę ************ przed południem i dalej cisza, zwykle dochodziły w 2 dni a tu psikus, może są jakieś opóźnienia w firmie przewozowej albo przejęli pake(tfu). Jak myślicie ?
Siemka też tak zawsze miałem . Też czekałem wczoraj za Paką i nie dotarł . Akurat u mnie nie ma opcji by była dziś ale napewno bedzie w poniedziałek . Spoko u Cb też dojdzie . Trzymaj kciuki i z fartem .
06.08.2023, 05:49
Hexen cały cza$ ten $am pod libido bardzo $ie $prawdza dobrze przy więk$zej ilo$ci leci już w$zy$tko ab$o$merfnie! długo trzyma i mocno nawet bym powiedział że podjazd robi do PVP na pewnym etape tripa ten hexyk - pobierajcie
06.08.2023, 18:56
Witam, piszę tu pierwszy raz. Mam pytanie, chcę 3sms od Escobara, ale w miarę speedowe, żeby nie wspinać się po ścianach, a więcj euforycznie, ktoś może coś doradzić?