Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
Lukas1985 nic nie znalazłem na temat nerek, - nie wygląda na to żeby był jakoś szkodliwy dla nich sam w sobie, zresztą zanim on tam się dostanie to przemieli go wątroba 4 razy (zajebisty metabolizm dehydrogenaza alkoholowa -> d. aldehydowa -> d. alkoholowa -> d. aldehydowa). Metabolity to GHB i kwas bursztynowy (GHB wychodzi po transaminazie GABA po pierwszej dehydrogenazie aldehydowej, kwas bursztynowy po drugiej). Bardziej o nerki bym się martwił przy wodzianie chloralu którego też troche zamówiłem..
Tu masz raport o BDO:
https://ntp.niehs.nih.gov/sites/default/...tox054.pdf
Tu masz raport o BDO:
https://ntp.niehs.nih.gov/sites/default/...tox054.pdf
05.08.2023, 18:13
6APB-było zajebiście ale 5MAPB rozjebało system, euforia nie z tej ziemi,w tabsach150 mg później w prochu 120mg.Myślę że każdy powinien chociaż raz tego spróbować bo naprawdę warto
06.08.2023, 12:26
Trzeba tu zrobić podział na grupę substancji, bo dużo jest ciekawych rzeczy, które nie mają ze sobą nic wspólnego
(05.08.2023, 18:13)enefzeciak napisał(a): 6APB-było zajebiście ale 5MAPB rozjebało system, euforia nie z tej ziemi,w tabsach150 mg później w prochu 120mg.Myślę że każdy powinien chociaż raz tego spróbować bo naprawdę warto
witam...gdzie mozna zaopatrzyc sie w 5mapb duzo slyszalem o tej substancji jako mniej toksyczny zamiennik mdmaak cos to priw prosze
odnosnie najlepszych substancji to dla mnie idealnie wchodza wszystkie empatogeny i depresanty...najlepiej miks tych dwoch
07.08.2023, 23:50
(05.08.2023, 18:13)enefzeciak napisał(a): 6APB-było zajebiście ale 5MAPB rozjebało system, euforia nie z tej ziemi,w tabsach150 mg później w prochu 120mg.Myślę że każdy powinien chociaż raz tego spróbować bo naprawdę warto
Bardzo bym chciał, lecz gdy skumalem że dizajner to fred w przebraniu to mi przeszło
Idealnie byłoby gdyby wprowadzili to escobar cyber bądź duch
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?