Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
polepszenie pamięci
05.08.2023, 11:50
Jakie polecacie sposoby na polepszenie pamięci? Aktualnie robię sobie różne ćwiczenia,co sądzicie o włączeniu do tego jakiegoś nootropa? Może włączyć coś do diety?
kocham piwo
07.08.2023, 14:55
mi bardzo pomogła sesja z PRL-8-53 oraz 2x dziennie NAC 500mg, efekty zauważyłem po drugim dawkowaniu
07.08.2023, 15:09
Mi pomaga "polygala tenuifolia" i grzyb kordyscyp czy jakoś tak niedawno mi się skończył to nie pamiętam dokładnie nazwy ale efekty są dość widoczne podczas rozmowy z kims podczas przytaczania danych tez na różne tematy, niby czegoś nie pamiętam ale jak rozmowa przynajmniej w minimalnym stopniu do danego tematu nawiązuje przytaczam jakbym cytował artykuły z prasy naukowej, kudzu kiedyś też stosowałem też dawało ciekawy efekt.
@"PUDZILLA" jak ten NAC, zastanawiam się czy też nie dodać go do zestawu
@"PUDZILLA" jak ten NAC, zastanawiam się czy też nie dodać go do zestawu
07.08.2023, 16:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.08.2023, 16:22 przez voice.of.voiceless.)
ProducentRC jak biorę to kawa działa na mnie full spectrum, brzmi ciężko, ale nie wiem jak to ubrać w słowa. Wcześniej miałem tak, że po kawie było albo skupienie i przyspieszonko, ładny stolec, albo po wypiciu skoncentrować myśli nie mogłem i nie czułem się fizycznie pobudzony. Teraz kawusia to jest genialny speed na dobry początek dnia, a wspomniane wyżej uboki występują dopiero po piątej kawie (testowałem w piątek w robocie
). Reasumując, speedy na mnie działają o niebo lepiej i "czyściej" xd.
oczywiście po za tym, że wyleczyłem brak pamięci krótkotrwałej, albo jakieś inne chore gówno za to odpowiedzialne, które 5g spalonego apihp w dobe mi zagotowalo. Tylko tu raczej od mixu z PRL-8-53 na pamięć. Pewny nie jestem, ale czuję poprawę zdrowia na tych płaszczyznach.
). Reasumując, speedy na mnie działają o niebo lepiej i "czyściej" xd.oczywiście po za tym, że wyleczyłem brak pamięci krótkotrwałej, albo jakieś inne chore gówno za to odpowiedzialne, które 5g spalonego apihp w dobe mi zagotowalo. Tylko tu raczej od mixu z PRL-8-53 na pamięć. Pewny nie jestem, ale czuję poprawę zdrowia na tych płaszczyznach.
12.08.2023, 11:52
Mój ulubiony mix to noopept + DMAE. No i oczywiście przerwy od rzeczy które tą pamięć pogarszają. Samo jedzenie nootropów i supli nie wystarczy, trzeba coś też zrobić żeby te biedne szare komórki rozruszać. Najlepszym ćwiczeniem jest uczenie się nowych rzeczy i nie koniecznie trzeba siedzieć w książkach. Można wyjść coś porobić byle to było coś nowego i ciekawego jak zwiedzanie okolicy albo nauczenie się jakiejś praktycznej umiejętności. Wcale nie musisz od razu uczyć się grać na wiolonczeli - każde ćwiczenie będzie lepsze niż żadne.