Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
10.08.2023, 19:59
(10.08.2023, 19:29)C84S napisał(a): konrad5059 nie zawiedziesz się To masz gwarantowane
Generalnie to moje pierwsze zamówienie i nie wiem czy to schrzaniłem czy tez nie aczkolwiek napisałem mail z ilością a w drugim całkowite dane, platnosc dokonałem na konto krypto z pierwszego maila który otrzymałem, w razie w gdyby coś poszło nie tak to jest opcja się skontaktować z kimś w tej sprawie? Jestem blady w te sprawy
konrad5059 z tego co piszesz zrobiłeś wszystko prawidłowo. Teraz pozostaje czekać za paką
Ale w "razie W" zawsze możesz i powinieneś pisać tylko i wyłącznie do ESCO.
Ale w "razie W" zawsze możesz i powinieneś pisać tylko i wyłącznie do ESCO.
konrad5059 kontakt zawsze taki sam - ten sam mail, na którym składałeś zamówienie
Jak chcesz "na bieżąco" śledzić wpłatę, to możesz sobie ją podglądać na blockchain explorerze - https://www.blockchain.com/explorer
Wklejasz tx transakcji, i sprawdzasz czy doszło. Albo wyszukujesz portfel - swój, lub vendora, i szukasz swojej transakcji, i tak samo patrzysz, czy została potwierdzona przez sieć. Jak wszystko gra, i vendor ma pieniądze, to pozostaje ci czekać na maila z kodem do odbioru paki.
Jak chcesz "na bieżąco" śledzić wpłatę, to możesz sobie ją podglądać na blockchain explorerze - https://www.blockchain.com/explorer
Wklejasz tx transakcji, i sprawdzasz czy doszło. Albo wyszukujesz portfel - swój, lub vendora, i szukasz swojej transakcji, i tak samo patrzysz, czy została potwierdzona przez sieć. Jak wszystko gra, i vendor ma pieniądze, to pozostaje ci czekać na maila z kodem do odbioru paki.
11.08.2023, 08:41
Pytanko. Jak często odpowiada Esco? Napisał do niego wczoraj wieczorem, jeszcze do dzisiaj brak odpowiedzi
(11.08.2023, 08:41)Supra napisał(a): Pytanko. Jak często odpowiada Esco? Napisał do niego wczoraj wieczorem, jeszcze do dzisiaj brak odpowiedzi
Na wszystkie emaile juz dawno kazdy ma odpisane, poszukaj odpowiedzi w spamie lub napisz jeszcze raz,
Witamy
Meth Piko jest
4mmc jest
4cmc Deluxe jest
4cmc Choco jest
3cmc Bandit jest
3cmc Lemon jest
3cmc Snow jest
3cmc PABLO jest
3cmc omikron jest
analog hexen jest
cherry jest