Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
12.08.2023, 17:26
Dobry
Esco jest niemożliwy. Zaskakuje z każdej strony😎
No szef No1.
W tygodniu odebrana paczka, na pokładzie 4cmc DELUXE oraz dwie pigułki (jedna duża, druga mała)
Zdjęcia nie zdążyłem zrobić bo zdjeło mnie z planszy...
Ja jebie, co za moc🔥
Poleciała laga i bomba czwórki, temat dalej sztos jak skurczybyk, wyjebało mnie na wyro, po godzinie czesania poprawiłem bombą 300mg i po pół godzinie wzieło kota na pigułki.
Poleciała duża żółta - po pół godziny bez zmian.
No to chuj, dawaj małą czerwoną....i to był kurwa mój błąd XD
Jak to wszystko PIERDOLNĘŁO...
Ło cie chuju zloty😎 takiej pizdy to nie miałem od dawna.
Nie wiem co siedzi w tych dropsach, ale w połączeniu z tym klefem dało taki euforyczny rollercoaster...ja pierdole xd
Odcięło mnie.
Autentycznie film mi sie urwał. Sorry
Z dropsami uważać bo długo sie ładują i dochodzi do kumulacji. Jest moc🔥
Najlepiej brać je osobno i nie mieszać z dużymi ilosciami klefa. Profil euforyczny z dodatkiem czegoś(?) Zajebiste💪
A to 4cmc DELUXE to jest naprawdę petarda. Mega.
Escobar Bardzo dziękuję za możliwość testowania🔥😈 Szacun!
Pozdrawiam.
KRÓL JEST TYLKO JEDEN!
No szef No1.
W tygodniu odebrana paczka, na pokładzie 4cmc DELUXE oraz dwie pigułki (jedna duża, druga mała)
Ja jebie, co za moc🔥
Poleciała laga i bomba czwórki, temat dalej sztos jak skurczybyk, wyjebało mnie na wyro, po godzinie czesania poprawiłem bombą 300mg i po pół godzinie wzieło kota na pigułki.
Nie wiem co siedzi w tych dropsach, ale w połączeniu z tym klefem dało taki euforyczny rollercoaster...ja pierdole xd
Odcięło mnie.
Najlepiej brać je osobno i nie mieszać z dużymi ilosciami klefa. Profil euforyczny z dodatkiem czegoś(?) Zajebiste💪
Pozdrawiam.
KRÓL JEST TYLKO JEDEN!
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
13.08.2023, 09:49
kot_kreskowy małe czerwone to chyba nowe Superman pills ? Jak myślisz kocie ?
Na czym mogą być robione ?
Na czym mogą być robione ?
13.08.2023, 10:16
Jak ty zachecasz z miłą chęcią wypróbuję 4mmc i te pixy tylko ostrożnie i tez zdam relacje
Jestem ciekawa tych produktów euforycznych takich jak 4 mmc czy te Pixy narazie stestuje te 4 mmc jak będzie tak dobre to napiszę opinie a później pixy mam nadzieję że będa to sorty tak jak kiedyś że wywalało z butów Escobar
Wypróbuję i zdam relacje i koniec tematu
Jestem ciekawa tych produktów euforycznych takich jak 4 mmc czy te Pixy narazie stestuje te 4 mmc jak będzie tak dobre to napiszę opinie a później pixy mam nadzieję że będa to sorty tak jak kiedyś że wywalało z butów Escobar
(13.08.2023, 20:53)wwojtuss napisał(a): @"Mrs.Darkness" to moze w koncu wyprobuj i zdaj relacje, a nie zapowiadasz to dzisiaj n-ty raz? xd
Wypróbuję i zdam relacje i koniec tematu
13.08.2023, 11:46
Najpierw zamowienie 4mmc Original i to juz, za jakis czas pixy które są jak kot_kreskowy opisał, musi być pierdolnięcie, a łączyć już nie będę,lepiej to zrobić z głową i po przerwie zamówić od Escobar a na próbę bo ceny detaliczne nie są jako tako wygórowane.
13.08.2023, 12:05
(12.08.2023, 17:26)kot_kreskowy napisał(a): Dobry
No szef No1.
Ja jebie, co za moc🔥
Odcięło mnie.
Pozdrawiam.
KRÓL JEST TYLKO JEDEN!
Myslisz, ze po tych kolach bedzie jeszcze moc zeby podzialac cos z dziewczyną czy raczej zatopimy sie w odchlani?