Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
No czego tyle żresz? Nie jedz tyle.
12.09.2023, 13:22
fiodor i to się chwali , żadne kebsy Cię nie nakarmią tak jak Ty sam. Pożywne danie lepiej wpłynie na Twoja wagę i zdrowie niż śmieciowe, szybkie żarcie, które przeleci i niczego wartościowego nie zatrzyma w organizmie. Nawet Salomon z pustego nie naleje. Jaką dania preferujesz?
12.09.2023, 13:26
Niby nie powinno się kitrać na czarną godzinę
Ale wpisuję się na listę @"Lady Giwera"
Ale wpisuję się na listę @"Lady Giwera"
12.09.2023, 13:48
Ktoś mnie wtajemniczy do czego jest ta lista? Bo niewiem, ale jestem odważny to sie wpisuje! xD
12.09.2023, 20:07
fiodor dokładnie tak o tematy chodziło. Gdzieś widziałam zajawkę (wydawało mi się, ze Twoja odnośnie przerwy), sama ją stosuje wzgledem tematów. Zainspirowało mnie to. Szkoda, ze zrzucili na luźne tematy, ale kto chce dotrze.
Trafiłam tez ostatnio na naszego kolegę z forum, który był po pół roku przerwy.
Pierwszy artykuł horsii -ego też miał wzmiankę na ten temat, ale do głowy by ludziom nie przyszła taka opcja .
Wywiad @"PUDZILLA" z Beeniepatu , również traktował o przerwach.
DANIE DNIA: NIE JEDZ TYLE, PO CO TYLE ŻRESZ?
Trafiłam tez ostatnio na naszego kolegę z forum, który był po pół roku przerwy.
Pierwszy artykuł horsii -ego też miał wzmiankę na ten temat, ale do głowy by ludziom nie przyszła taka opcja .
Wywiad @"PUDZILLA" z Beeniepatu , również traktował o przerwach.
DANIE DNIA: NIE JEDZ TYLE, PO CO TYLE ŻRESZ?
12.09.2023, 21:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.09.2023, 21:48 przez voice.of.voiceless.)
@"Lady Giwera" proszę podaj jakieś konkrety, do których mógłbym się odnieść, pierwszy post który jest od Ciebie, nie do końca rozumiem treść znając tyle damych
jeśli jesteś autorem wątku, lub masz pytania do nich związane to nie do końca je wszystkie rozumiem.
jeśli jesteś autorem wątku, lub masz pytania do nich związane to nie do końca je wszystkie rozumiem.