Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: Kupisz ? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Tak | 18 | 43.90% | |
Nie | 9 | 21.95% | |
Tylko jeśli batch zbiera pozytywne opinid | 13 | 31.71% | |
Tylko jak będzie to jedyny sort w ofercie | 1 | 2.44% | |
Razem | 41 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Czy kupisz kolorowy sort ?
12.09.2023, 17:05
Lukas1985
Czy aby na pewno stwierdziłem że trzeba czyścić połowę rynku?
To chyba masz problemy ze zrozumieniem tego co napisałem.
Proszę bardzo:
Ja się wypowiadam o tym co sam testowałem, ponadto nikogo nie przekonuję tylko stwierdzam fakty.
To przecież Ty wiecznie starasz się coś udowodnić, jakieś zabetonowane racje, których kurczowo się trzymasz nie dopuszczając do myśli faktu, że ktoś może postrzegać to inaczej.
To Twoje zdanie jest tylko ważne i to Ty jesteś najważniejszy. A, i nieomylny. Zapomniałbym.
Nie chce mi się prowadzić tej dyskusji z Tobą, bo i tak chuj z tego wynika.
A co jest w tym wszystkim najciekawsze?
Najwięcej do powiedzenia ma ktoś, kto nawet tego nie przetestował xd
Ja już się wyłączam z tej dyskusji.
Nie mam zamiaru zepsuć sobie tak pięknego humoru😄
Czy aby na pewno stwierdziłem że trzeba czyścić połowę rynku?
To chyba masz problemy ze zrozumieniem tego co napisałem.
Proszę bardzo:
(12.09.2023, 13:08)kot_kreskowy napisał(a): W tskim razie piwinni odpuścić większą część rynku bo 90% to kolorki xd
Ja się wypowiadam o tym co sam testowałem, ponadto nikogo nie przekonuję tylko stwierdzam fakty.
To przecież Ty wiecznie starasz się coś udowodnić, jakieś zabetonowane racje, których kurczowo się trzymasz nie dopuszczając do myśli faktu, że ktoś może postrzegać to inaczej.
To Twoje zdanie jest tylko ważne i to Ty jesteś najważniejszy. A, i nieomylny. Zapomniałbym.
Nie chce mi się prowadzić tej dyskusji z Tobą, bo i tak chuj z tego wynika.
A co jest w tym wszystkim najciekawsze?
Najwięcej do powiedzenia ma ktoś, kto nawet tego nie przetestował xd
Ja już się wyłączam z tej dyskusji.
Nie mam zamiaru zepsuć sobie tak pięknego humoru😄
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
(13.09.2023, 08:01)rats napisał(a): Jeżeli ktoś ma wątpliwości,
to jest nie doświadczony.
Ja nie mam najmniejszych wątpliwości,
że Lukas1985 jest psem po prostu.
Jakiś dowód proszę, bo w innym wypadku jest to zwykle pomówienie.
duch minusuj dalej. Tylko na tyle Cię stać. Jak dziecko, zdenerwowany, że moderacja nie pousuwala postów które nie pasują. Chłop w sile wieku a bawi się w minusowanie 🤣
(11.09.2023, 17:37)KapitanKreska napisał(a): Dokładnie tak jak piszesz i żeby rozwiaćMerrywątpliwości łap relacje z dzisiaj. Szczur z praktycznie zerową tolerancją, czasem jedynie 2 fdck i 3 cmc raz na pół roku.
Także wiem co mówię i co czułem, a do ducha nie mam żalu bo z góry było powiedziane, że temat jest zanieczyszczony. Jedyne do kogo mam żal to do siebie, że zjadłem kilka g tego czarnego syfu zanim zrozumiałem, że coś nie gra. Temat wyczerpany, więcej nie spamuje.
A ja tylko przypomnę, że wszystko rozbija się o to i podobne temu posty.
14.09.2023, 10:07
Nawet nie wiedziałem że kolor ma znaczenie. Teraz będę zwracał na to uwagę. Dzięki
14.09.2023, 15:40
Dla mnie to żaden dowód, nie znam typa, nie wiem czy ta rozmowa smsowa to nie jest fake. Bo kto mi da gwarancję, że tak było ? Że nie mieszane było z czymś innym ? że po takiej ilości innej 3 takie coś by się nie wydarzyło, (jeśli się wydarzyło).
14.09.2023, 15:49
Czarnego "chlora" czy też w odcieniu ciemnego brązu bym nie kupił (szczerze mówiąc, to żadnego chlora bym w ogóle nie kupił, bo to gówno, jak dla mnie. Są inne lepsze zabawki, np. 3mmc, 4mmc, 2C-B, 4-HO-MiPT, MDMA)
Lepiej dołożyć te kilka złotych więcej i kupić coś co jest mniej zanieczyszczone.
Lepiej dołożyć te kilka złotych więcej i kupić coś co jest mniej zanieczyszczone.
14.09.2023, 16:19
Maniek
To przecież kwestia indywidualnych upodobań, kto jaką czopkę lubi.
Jeśli podoba mi się faza jaką dają mi chlory, to nie zrezygnuję z nich pomimo koloru. No chyba, że faktycznie zwała i zniszczenia organizmu byłyby dramatyczne, to wtedy nie podlega to dyskusji - stop.
A tak to nie mam z tym problemu.
To przecież kwestia indywidualnych upodobań, kto jaką czopkę lubi.
Jeśli podoba mi się faza jaką dają mi chlory, to nie zrezygnuję z nich pomimo koloru. No chyba, że faktycznie zwała i zniszczenia organizmu byłyby dramatyczne, to wtedy nie podlega to dyskusji - stop.
A tak to nie mam z tym problemu.
NIE dla OPIO !!!
14.09.2023, 16:25
No właśnie, to kwestia indywidualnych upodobań, a ja napisałem tylko i wyłącznie o sobie i o tym, jak ja to widzę i czuję
14.09.2023, 16:27
(14.09.2023, 16:19)kot_kreskowy napisał(a): No chyba, że faktycznie zwała i zniszczenia organizmu byłyby dramatyczne, to wtedy nie podlega to dyskusji - stop.
To super. Ale rozchodziło się o to, że niektórzy pisali, jakby takie sorty o dziwnych kolorach w ogóle nie niosły ze sobą większych szkód dla organizmu, niż jakieś doczyszczone.