Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór?
28.07.2023, 19:59
I tu się z tobą zgadzam w 100% ale co do tego Polaka, uwierz ten zapach był tak okrutnie wstrętny że ja podchodząc do lagi mało nie haftnolem
Waliłem Hexen, 3mmc/4mmc jakieś cmcki i żadne tak nie śmierdziało, naprawdę nie umiem nawet porównać tego zapachu a miałem kiedyś taki naprawdę jebiacy apteka/chemia Hexen, żółty taki który w stolicy miał urocze imię jako "śmierdziel" ale on był intensywny po prostu, a ta feta naprawdę nie wiem czym xD dlatego nigdy mi nie podeszla
Waliłem Hexen, 3mmc/4mmc jakieś cmcki i żadne tak nie śmierdziało, naprawdę nie umiem nawet porównać tego zapachu a miałem kiedyś taki naprawdę jebiacy apteka/chemia Hexen, żółty taki który w stolicy miał urocze imię jako "śmierdziel" ale on był intensywny po prostu, a ta feta naprawdę nie wiem czym xD dlatego nigdy mi nie podeszla
28.07.2023, 22:10
LUBIE TANIO SZYPKO I KONKRETNIE XDDDDDD
a tak serio no duzy wybor i po taniosci, aktualnie tylko ketony w weekendy i od biedy RC-Benzo.
kiedys grubo to badalem... Raczej polecal bym kazdemu to wyjebac. z zycia na ile sie da.
Ale RC'ka trzeba jedno przyznac... No sa fajne i kazdy znajdzie cos dla siebie
a tak serio no duzy wybor i po taniosci, aktualnie tylko ketony w weekendy i od biedy RC-Benzo.
kiedys grubo to badalem... Raczej polecal bym kazdemu to wyjebac. z zycia na ile sie da.
Ale RC'ka trzeba jedno przyznac... No sa fajne i kazdy znajdzie cos dla siebie
053be82a4c94320356cbc432a1bc2f14b63881793d1b0f7ea90b7332c37109712e
29.07.2023, 20:10
na streecie lata z 5-10 tradycyjnych dragow, a 5-10 to ledwo co polowa jednej kategorii w sklepach rc, takze latwo sobie przekalkulowac co jwst lepsze :d
14.09.2023, 21:12
klasyki wszystkie przeorane juz na wylot a RC co chwile wychodzi jakies nowe
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
15.09.2023, 05:28
(29.07.2023, 20:10)wwojtuss napisał(a): na streecie lata z 5-10 tradycyjnych dragow,
Wszędzie dobrobyt, tylko u kota jebana komuna na wszystko.
Poza tą zdymaną fetą i jaraniem ciężko o cokolwiek innego u mnie.
Koksu, co raz na jakiś czas słyszę że jest, to nie liczę bo cena z kosmosu.
Nie ma rc - nie ma zabawy😁
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
19.12.2023, 09:58
Zainteresowałem się RC przez różnorakość substancji i przed dostępność. Można zamówić w necie i dostawa pod same drzwi i to jest w tym piękne
19.12.2023, 10:35
W sumie dla mnie rcki po prostu były pod ręką, a coś trzeba walić. Wybór to w tym przypadku za dużo powiedziane.
19.12.2023, 17:07
spory wybor i mozliwosc zapoznania sie z opiniami przed pobraniem
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
19.12.2023, 23:29
Tu nikt nie diluje, chłopaki co Wy 😎😎
Interesuję się chemią, hemoglobina.... Taka sytuacja 🤣🤣
Odkrywanie zakątków ludzkiego umysłu jest piękne i dzięki tym odczynnikom mogę to właśnie robić.
To nie jest uzależnienie, to odkrywanie "siebie" 😎😎😎
Interesuję się chemią, hemoglobina.... Taka sytuacja 🤣🤣
Odkrywanie zakątków ludzkiego umysłu jest piękne i dzięki tym odczynnikom mogę to właśnie robić.
To nie jest uzależnienie, to odkrywanie "siebie" 😎😎😎
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.