Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Napój, który upija, ale nie powoduje kaca
17.09.2023, 04:40
Gdzieś juz czytałem inny artykuł tego przyjeba Nutta i też pierdolił jakies śmieci.
A jak czytam ze alko gorsze od heroiny to mózg mi nie jest w stanie przetworzyć tych danych. Error XD
Ten artykuł to kłamliwa zagrywka by sprzedać swój produkt.
A jak czytam ze alko gorsze od heroiny to mózg mi nie jest w stanie przetworzyć tych danych. Error XD
Ten artykuł to kłamliwa zagrywka by sprzedać swój produkt.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
17.09.2023, 08:35
chyba nie ma takiego alkoholu ktory nie powoduje kaca poniewaz kac jest wynikiem odwodnienia na skutek przedawkowania alkoholu
poztaja jedynie metody ograniczajace straty, zjesc tlusto, 2kc, alcorhytm to taki drink na kaca, fajnie sie sprawdza no i oczywiscie duzo plynow i elektrolity
poztaja jedynie metody ograniczajace straty, zjesc tlusto, 2kc, alcorhytm to taki drink na kaca, fajnie sie sprawdza no i oczywiscie duzo plynow i elektrolity
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
17.09.2023, 19:52
na kaca to sok z grejfruta polecam i wszystko co cytrusowe
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
Hehehe Panowie mi C84S podaje mi to placebo od 4 lat. Dopiero teraz się dowiedziałam, ze to bajka
Nie mam kaca, bo się nie upijam.
Nie mam kaca, bo się nie upijam.
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
18.12.2023, 09:46
Taki kompocik który nie powoduje kaca. O rany to by było cos. Ktoś by grubą kasę na tym produkcie robił. Przemysł alkoholowy by upadł. A może już takie coś wynaleźli tylko wielki firmy wykupiły patent i schowały do szuflady ...