Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ZZ***P.*l
20.09.2023, 14:23
@pro8l3m jak robiłem research po zagranicznych forach, to gosciu który troche tego przerobil i recek spisal porownuje to dzialaniem do oksykodonu, daleko troche temu od opiatów
22.09.2023, 10:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.09.2023, 10:10 przez kot_kreskowy.)
Sniffer dobra rzecz.
W końcu przestanę otulinę z kabla antenowego ścinać
Ładne podarki. Smacznego @"PUDZILLA" 😁
W końcu przestanę otulinę z kabla antenowego ścinać
Ładne podarki. Smacznego @"PUDZILLA" 😁
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
24.09.2023, 08:47
(17.09.2023, 12:38)horsii napisał(a): Szaryno123 żarty sobie robisz, prawda?
Co dopiero ze wszystkich sklepów w Holandii zniknęło 3-CMC bo od paru dni jest nielegalne, a ty piszesz o dodaniu kokainy do oferty?
To ja dodam, że jakby na sklepie pojawił się uran-235 i pociski rakietowe krótkiego zasięgu Sidewinder to to już byłby ultra mega super pro sklep.
Bo ludzie przestają działać i myśleć. Działają automatyzmy. Oni nie rozumieją jak to ? Przecież ja lubię 3cmc xD.
Jak ja się rozpisywałem jakie vendor powinien substancje wprowadzić w perspektywie tego, że nikt inny ich nie ma to reszta userow pisała :
- a ja bym wprowadził 398 sort cmc
- po co im cmc jak mogą mieć super mmc
😉😅
W ogóle ludzie nie myślą perspektywicznie, nie myślą po co komu 398 sortów jednej substancji itd 😉😅
24.09.2023, 19:02
no i gdzie są recenzje wszystkich po za mną xD? ćpuny, weźcie kurwa róbcie foty tematu przed posiedzeniem, żeby chociaż to można było wstawić, Vendor idzie dla was na rękę, a wy nie potraficie kurwa nic?
25.09.2023, 22:08
Popieram.
Panowie, nie dajcie ciała.
Zróbcie coś dobrego💪
U mnie testy dopiero w weekend, jednak gdy zląduje dam znać.
Róbcie foto, piszcie raporty😀
Panowie, nie dajcie ciała.
Zróbcie coś dobrego💪
U mnie testy dopiero w weekend, jednak gdy zląduje dam znać.
Róbcie foto, piszcie raporty😀
NIE dla OPIO !!!