Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zgubił portfel z dokumentami, pieniędzmi i amfetaminą w środku. Uczciwy znalazca...
Ja Cię pierdole teraz złodzieje zamiast kraść wkładają fretki do portfela. No Panie Policjantu jak tu żyć. Się pytam się :0
Co na to reprezentacja siatkówki w żużlu?
ProducentRC pytej Panie ahoj przygodo.
Co na to reprezentacja siatkówki w żużlu?
ProducentRC pytej Panie ahoj przygodo.
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
28.09.2023, 05:53
Niektórzy ludzie to mają wodę sodową zamiast mózgu 🤦. Pozbył się a jednocześnie komuś zrobił przypał
29.09.2023, 08:23
(26.09.2023, 15:30)JaTylkoPatrze napisał(a): Ja pierdole... Debil sie przyznał że to jego woreczek z fetą. Przecież to jest na luzie do wybronienia że to nie jego worek bo przecież portfel zgubił a jak gdzieś tam leżał na ulicy to mógł ktos coś wsadzić do tego portfela...To wtedy by sciągneli odciski palców z worka i już nie było by tak przyjemnie.
A jak się przyznał to dostanie mniejszy wymiar kary, tak jak wyżej prace społeczne myślę.
To moja ocena sytuacji, nie mówię że tak bym zrobił - ale skoro on był pewien to myślę, że lepiej.
Tylko nie wiadomo czy nie sprzedał tego co mu to dał. Bo wtedy to już lipa.
Morda na kłódkę w takich sytuacjach, ja dostałem w mordę za to że nie powiedziałem jak się nazywam. Siedziałem i ani słowa na przesłuchaniu, nawet nie kaszlnąłem. Kilka razy się dostało, i też z pięty po nodze.
29.09.2023, 08:23
Tak jak typiara co kupila komode na pchlim targu za ćwierć grosza ,a krwa garbata 100k euro w zmodyfikowanej tejże szafy szufladzie zjalazla 100k euro fioletowej salaty którą zaniosła na milicje ,a ten łeb to widocznie rodzina jakkolwiek z jednego to miotu wypadlo
Beka fhuuuuu xddd
Beka fhuuuuu xddd
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
29.09.2023, 10:08
Bo worek pewnie został wymacany przez policjantów i tego kto to przyniósł na komende
29.09.2023, 16:33
Całkiem możliwe, że przez tego co przyniósł ale policja raczej uważa w takich sprawach.
Myślę, że to całkiem prawdopodobne i wtedy by jak by się nie przyznał to pokazali mu dowód a wcześniej już straszyli.
Myślę, że to całkiem prawdopodobne i wtedy by jak by się nie przyznał to pokazali mu dowód a wcześniej już straszyli.
Pozdro Infus.