Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkurs na najciekawszą/najładniejszą ozdobę o tematyce Halloween
27.09.2023, 14:48
Konkurs na najciekawszą ozdobę w temacie Halloween!
Pracą do wykonania w tym konkursie forumowym będzie ręcznie wykonana ozdoba w konwencji Halloween.
Metody wykonania pracy są dowolne - może to być obraz, figurka, rzeźba, struganka z drewna i wiele, wiele innych. Forma jest dowolna - ważne, aby była to praca wykonana manualnie, nie stworzona za pomocą komputera/programu komputerowego, drukarki, drukarki 3D itd.
Praca - o czym chyba nie trzeba mówić - nie może również być obrazkiem z internetu, czy przeróbką ozdoby kogoś innego. Można się w pewnym stopniu inspirować kimś/czymś, ale chodzi o to, aby był to przede wszystkim projekt autorski, a nie kalka.
Metody wykonania pracy są dowolne - może to być obraz, figurka, rzeźba, struganka z drewna i wiele, wiele innych. Forma jest dowolna - ważne, aby była to praca wykonana manualnie, nie stworzona za pomocą komputera/programu komputerowego, drukarki, drukarki 3D itd.
Praca - o czym chyba nie trzeba mówić - nie może również być obrazkiem z internetu, czy przeróbką ozdoby kogoś innego. Można się w pewnym stopniu inspirować kimś/czymś, ale chodzi o to, aby był to przede wszystkim projekt autorski, a nie kalka.
Praca musi:
- odnosić się do Halloween,
- luźno nawiązywać do kultury społeczności skupionej wokół research chemicals,
- zawierać link "dopal.org" o dowolnym rozmiarze, w dowolnym miejscu na pracy - ważne, aby był czytelny (mogą pojawić się również nawiązania do produktów vendorów z forum lub do samych sprzedawców. Nie jest to obowiązkowe, ale fajnie, jakby się coś takiego pojawiło)
W pierwszym etapie na najlepsze prace głosują użytkownicy. 15 prac, które otrzymają największą ilość punktów, przechodzą do etapu drugiego. W nim, z nominowanych wcześniej prac, przez moderatorów wybierani są zwycięzcy, którzy zajmą miejsca od 1 do 8, gdzie trzy ostatnie miejsca (6, 7 i 8) traktowane są jako nagroda pocieszenia, więc dostają takie same nagrody.
- luźno nawiązywać do kultury społeczności skupionej wokół research chemicals,
- zawierać link "dopal.org" o dowolnym rozmiarze, w dowolnym miejscu na pracy - ważne, aby był czytelny (mogą pojawić się również nawiązania do produktów vendorów z forum lub do samych sprzedawców. Nie jest to obowiązkowe, ale fajnie, jakby się coś takiego pojawiło)
W pierwszym etapie na najlepsze prace głosują użytkownicy. 15 prac, które otrzymają największą ilość punktów, przechodzą do etapu drugiego. W nim, z nominowanych wcześniej prac, przez moderatorów wybierani są zwycięzcy, którzy zajmą miejsca od 1 do 8, gdzie trzy ostatnie miejsca (6, 7 i 8) traktowane są jako nagroda pocieszenia, więc dostają takie same nagrody.
Sponsorami nagród są Escobar duch White-Elephant
1 miejsce - 35 gram + 25 piguł
2 miejsce - 20 gram +20 piguł
3 miejsce - 17 gram + 15 piguł
4 miejsce - 10 gram + 10 piguł
5 miejsce - 8 gram + 5 piguł
6, 7 i 8 miejsce - po 5 gram + 5 piguł
1 miejsce - 35 gram + 25 piguł
2 miejsce - 20 gram +20 piguł
3 miejsce - 17 gram + 15 piguł
4 miejsce - 10 gram + 10 piguł
5 miejsce - 8 gram + 5 piguł
6, 7 i 8 miejsce - po 5 gram + 5 piguł
(Każdy użytkownik może wybrać max 15g i 15 piguł od jednego sponsora)
.
Regulamin:
- Maksymalna łączna ilość prac od jednego użytkownika - dwie
- ZAKAZ MULTIKONCIARSTWA
- Tylko jedna praca użytkownika może przejść do drugiego etapu. (tj. ta, która otrzyma więcej głosów)
- Tylko jedna praca użytkownika może przejść do drugiego etapu. (tj. ta, która otrzyma więcej głosów)
- Efekty swoich prac proszę wrzucać w tym wątku
- Prace można wrzucać do końca dnia: 29.10.2023
- Dobra zabawa i frajda przede wszystkim!
27.09.2023, 19:54
łooo ja Cię pierdzielę, ale dopracowane. TEN KONKURS NIE MOŻE PRZEJŚĆ BEZ ECHA.
Mnie tam się podoba
kot_kreskowy piszemy?
Czeslawo fala?
Mnie tam się podoba
kot_kreskowy piszemy?
Czeslawo fala?
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
29.09.2023, 16:37
Cytat:- Tylko jedna praca użytkownika może przejść do drugiego etapu. (tj. ta, która otrzyma więcej głosów)
A co jeśli ktoś jest średnio lubiany na tym forum a pracę będzie miał najlepszą ze wszystkich?
A nie dostanie + od wrogów.
29.09.2023, 17:07
Nie każdy tak zrobi. Nie wiem, myślę ze jak się ma choć trochę godności to zawiesić broń tak jak mówisz.
29.09.2023, 19:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.09.2023, 19:14 przez Nieświadomka.)