Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PiHP
12.08.2023, 22:19
@"olancucki" radze zainwestowac 100pln w wage z dokladnoscia do 0.001g i odpuscic sobie dwoch gramow a-phip na rzecz zwiekszenia bhp, te chinskie wagi maja margines bledu 50mg xD
25.09.2023, 00:08
(27.07.2023, 05:42)olancucki napisał(a): A-pihp od duch urywa dupę!
Ja vejpuje co kilka godzin żeby klepało, jakoś sobie radzę z tolerancją bo na pihp rośnie szybko ponoć.
Co kilka godzin?
Ja pale cały czas, buch za buchem dopóki dna w worku nie widać. Jedynie co mnie powstrzymuje od bucha alfy to 4minuty przerwy podczas palenia papierosa - a i tak w połowie szlugi łapie chmure żeby fajnie przepalić szlugiem.
25.09.2023, 17:43
Tyle zapalniczek wypaliłem od piątku wieczór do dziś rana.
🔅 stwierdzam, że BIC są najlepsze, te klikane
o 3-4 razy krócej działały.
⚠️ Recenzja zapalniczki:
(post żartobliwy)
🔅 stwierdzam, że BIC są najlepsze, te klikane
o 3-4 razy krócej działały.
⚠️ Recenzja zapalniczki:
Kod:
Zapalniczka BIC to absolutna petarda wśród zapalniczek. To nie tylko zwykłe narzędzie do palenia alfy, to prawdziwa maszyna! Od momentu pierwszego naciśnięcia spustu, czuć, że to coś wyjątkowego. Nie dość, że zapala się błyskawicznie, to jeszcze pali się niesamowicie długo podgrzewając alfice.
Miałem okazję przetestować wiele różnych zapalniczek, ale ta wyróżnia się nie tylko trwałością płomienia, ale także solidnością wykonania. BIC zawsze dostarcza niezawodność przy paleniu alfy, co jest dla mnie kluczowe.
(post żartobliwy)
01.10.2023, 16:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.10.2023, 16:12 przez dzwudziesty.)
Mnie osobiście pihp bardziej oral psychicznie, niż php i pvp. W kwestii porycia to pihp,php,pvp
06.10.2023, 10:59
A ja się pochwalę że od paru miesięcy nie tknalem alfy i już do niej nie wrócę,szkoda psychiki i zdrowia
kocham piwo