Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ch**ce***um.n*
10.05.2022, 17:33
byki napewno nie ma lipy u tego vendora
paki lataja jak trzeba takze smialo mozna zamawiac
pozdro z fartem
paki lataja jak trzeba takze smialo mozna zamawiac
pozdro z fartem
pozdrowionka
16.05.2022, 18:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.05.2022, 18:53 przez Attenborough.)
(13.05.2022, 10:35)abdul napisał(a): no to akurat duzo osob poleca to 3cmc od nich
Jakoś nie umiałbym im zaufać ponownie po tym, jak się zachowali gdy pojawił się problem. 3cmc ma san********.com i jest ono bardzo dobre, a nie leci przez granicę, co zmniejsza ryzyko. Poza tym san.. podobno w razie czego dokonuje reshipu - na szczęście nigdy nie musiałem korzystać.
Może napisze ktoś jak ch**ce***um.n* zachowuje się w razie utraty paczki?
17.05.2022, 20:59
Attenborough u kazdego V istnieja ryzyka, ktorych trzeba byc swiadomym
Sandowski reshipuje 100% - ale duze wahania jakosci. Czasem Twoje zamowienie moze okazac sie mystery box'em. Do tego czasem problem z logistyka dotyczaca odbioru zamowien, co eksponuje V na przypal. Zawsze mozna sie jendak dogadac.
Chemiczny ma logistyke ok, tematy ok. Ale z dogadaniem sie zawsze byl i bedzie problem. Kiedys reship'owali 50% ale zasadniczo umywaja rece. Do tego, oaobiscie uwazam, robia selektywne wyjebki. A jak gdzies poublicznie ich pojedziesz to masz pozamiatane. W regulaminie nie ma nic o reshipach wiec nalezy uznac, ze ich nie ma
Sandowski reshipuje 100% - ale duze wahania jakosci. Czasem Twoje zamowienie moze okazac sie mystery box'em. Do tego czasem problem z logistyka dotyczaca odbioru zamowien, co eksponuje V na przypal. Zawsze mozna sie jendak dogadac.
Chemiczny ma logistyke ok, tematy ok. Ale z dogadaniem sie zawsze byl i bedzie problem. Kiedys reship'owali 50% ale zasadniczo umywaja rece. Do tego, oaobiscie uwazam, robia selektywne wyjebki. A jak gdzies poublicznie ich pojedziesz to masz pozamiatane. W regulaminie nie ma nic o reshipach wiec nalezy uznac, ze ich nie ma
YOUR ATTORNEY
18.05.2022, 02:31
I to jest wyczerpująca odpowiedź na temat tego sklepu Beeniepatu to jest amen w pacierzu.
Po prostu trafiłem na wyjebkę. Trudno aby mieli pozytywy tutaj, gdyby nic nie wysylali, choćby sam Lord Voldemort to prowadził.
Pyttanie od czego zależy, kto będzie zadowolony, a kto straci. Myślę że słowo - klucz to detal. Wtedy mają największy zarobek.
Po prostu trafiłem na wyjebkę. Trudno aby mieli pozytywy tutaj, gdyby nic nie wysylali, choćby sam Lord Voldemort to prowadził.
Pyttanie od czego zależy, kto będzie zadowolony, a kto straci. Myślę że słowo - klucz to detal. Wtedy mają największy zarobek.