Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Morfina
30.09.2023, 22:00
PR to zdecydowanie najlepsza metoda. Igły są straszne a oral zwyczajnie nieopłacalny.
06.10.2023, 20:44
Jak dawkować morfine pr raczej bez żadnej toelrki ile to będą ospowienie dawki?
22.11.2023, 16:42
loteria z biodostepnoscia w zaleznosci od odstepu od ostatniego posilku i czy zrobiles lewatywe,ja bym ladowal kolo 100-200 na test
22.11.2023, 18:18
170mg morfiny bez tolerki p.r to jest duża dawka, i to w chuj. nie rozumiem jak cię to mogło nie złożyć jak deski do prasowania xD
to już prędzej dhc. chyba że masz dostęp do morfiny, no to ja bym został osobiście przy morfinie. ogólnie przy morfinianach, ito nadopioidy, fentanyle na kiju mogą sie schować ze swoimi mikrogramowymi dawkami, faza jest moim zdaniem mniej "jakościowa". tramadole itd. też się mogą schować z faktu że są SNRI.
to już prędzej dhc. chyba że masz dostęp do morfiny, no to ja bym został osobiście przy morfinie. ogólnie przy morfinianach, ito nadopioidy, fentanyle na kiju mogą sie schować ze swoimi mikrogramowymi dawkami, faza jest moim zdaniem mniej "jakościowa". tramadole itd. też się mogą schować z faktu że są SNRI.
22.11.2023, 18:51
No tak bywa kodeina to minimum 400mg+ ale niezbyt lubię raz wejdzie raz nie, Tramadolu zeżarłem 700mg i totalne zero efektów tylko się śpiący zrobiłem i puściłem bełta przez parasyf, oczywiście wszystko co miało się raczej już w tedy wchłonęło. Odpuściłem już testowanie tego ale jak mi wpadnie za darmo albo w miarę blisko tej sumy to powtórzę testy.