Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
#pandoragate - największa afera w Polskim internecie
(07.10.2023, 22:21)Beeniepatu napisał(a): Benito nie sledzisz ale laczysz z tematem smierc z przed roku. Ok, jasne. A na przyszlosc prosba, zebys uzywal zaimkow w komunikatach. Poniewaz moge Ci bardzo latwo udowodnic, ze mowisz nieprawde. Twojego FB i Twojego X nie da sie podobno przewijac. Moj X mowi caly dzien o konflikcie Autonomia/Izrael, FB prawie nie uzywam, ale doskonale da sie przegladac.
Nie ja to łącze, tylko autorzy tych postów które widzę. Napisałem że nie siedzę w tym, chciałem się dowiedzieć co myślą inni na ten temat, bo pedofilia w Polsce występuje i jest tuszowana.
Nie przyszedłem się z nikim kłócić, bo nie mam wystarczających informacji na ten temat.
07.10.2023, 22:41
@"PUDZILLA" no i tu mamy wlasnie przyklad hipokryzji p. Metzena. Kluczowa dla oceny sytuacji bedzie czy nieletnia zostala zmuszona czy sama chciala.
Poza tym, unikalbym uzywania slow, ktore maja znaczenie scisle okreslone przez kogos.
Czyzby Konfederacja jednak zabraniala czegos obywatelom??? W skrocie: to jednak jak sie chce, to nie wolno?
Benito nie masz wystarczajacych informacji a piszesz, ze pedofilia jest tuszowana w Polsce... Skad wiesz, ze tak jest?
Poza tym, unikalbym uzywania slow, ktore maja znaczenie scisle okreslone przez kogos.
Czyzby Konfederacja jednak zabraniala czegos obywatelom??? W skrocie: to jednak jak sie chce, to nie wolno?
Benito nie masz wystarczajacych informacji a piszesz, ze pedofilia jest tuszowana w Polsce... Skad wiesz, ze tak jest?
07.10.2023, 23:07
Beeniepatu wiem że jest tuszowana, bo co jakiś czas wychodzi to na światło dzienne i się dowiadujemy. Zawsze jest w to zamieszane więcej osób które kryją
08.10.2023, 10:58
CHORE I TYLE
Tak jak kot_kreskowy wspomniał chcieli zabawić się z małolatami no to się zabawili w żaden sposób nie jest mi ich żal wiedzieli w 100% na co się piszą legitymacji nie ukrywały przed nimi
Tak jak kot_kreskowy wspomniał chcieli zabawić się z małolatami no to się zabawili w żaden sposób nie jest mi ich żal wiedzieli w 100% na co się piszą legitymacji nie ukrywały przed nimi
08.10.2023, 17:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.10.2023, 17:13 przez kot_kreskowy.)
XD
Te kurwy już z lodówki wyskakują😂
Te kurwy już z lodówki wyskakują😂
08.10.2023, 19:39
kot_kreskowy jedyne co mi się w tym filmiku podoba to ceny za paliwo, mogły by takie zostać nie obraził bym się 🙃