Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dajta na zgodę
16.10.2023, 12:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.10.2023, 12:25 przez Lifeisbrutal.)
podtrzymuje stanowisko, a zdjecie ignora doprowadzi tylko do eskalacji konfliktow. Zachowajmy status quo, jest dobrze jak jest."
16.10.2023, 12:46
A nie lepiej ppgodzić się z tym jak jest? Dwie strony muszą chcieć a narazie chce tylko jedna
16.10.2023, 12:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.10.2023, 12:51 przez voice.of.voiceless.)
16.10.2023, 13:08
@"PUDZILLA" okaż zatem swój mądrej twarzy wyraz.
Czy ryj może być głupi?
Może głupio wyglądać z czymś nadwyraz dziwnym, jakąś ozdobą itd.
Chyba, że zwróciłeś się do mnie "ryju mój", wtedy osoba do której tak się zwraca, może okazać się głupią.
Według mnie ryj czy też twarz niekoniecznie przedstawia poziom intelektualny danej osoby.
I kto to za przymiotnik "głupi". Ja patrząc w lustro widzę zmęczoną twarz, a w oczach smutek, czasem strach, czas brak jakichkolwiek szans wyczytać emocje.
Widocznie musisz być jeszcze parę lat na plusik. 😄
"INACZEJ NIE PROSIŁBYŚ SIĘ"
To mi wystarczy, żeby stwierdzić, że może tak dać z tydzień twojej mądrej twarzy. Sam pewne sprawy, wolę przejrzeć w chuj razy, wtedy człowiek wierzy sobie bardziej w tych ważniejszych decyzjach.
Nie prosiłem o łaskę. Rzuciłem po prostu propozycję kompromisu. Czy tu musisz zawsze wroga mieć by czuć się jak facet, choć jeszcze chłopaczek. Oj Pudzi, Pudzi.
PS.
Ile razy myślę - nawiń - uda się to - a po czasie mi to wisi #wahadło
Niechcący wpadł taki wers w tekst. Po czasie mi to wisi. Czyli już nie interesuje mnie.
Ale hashtag: po czasie mi to wisi #wahadło. Po czasie czyli czas stanął w miejscu, a wahadło zamiast się bujać właśnie wisi/zwisa.
Trzymaj się Pudzillą. Animeversa był lepszy. 😁
Czy ryj może być głupi?
Może głupio wyglądać z czymś nadwyraz dziwnym, jakąś ozdobą itd.
Chyba, że zwróciłeś się do mnie "ryju mój", wtedy osoba do której tak się zwraca, może okazać się głupią.
Według mnie ryj czy też twarz niekoniecznie przedstawia poziom intelektualny danej osoby.
I kto to za przymiotnik "głupi". Ja patrząc w lustro widzę zmęczoną twarz, a w oczach smutek, czasem strach, czas brak jakichkolwiek szans wyczytać emocje.
Widocznie musisz być jeszcze parę lat na plusik. 😄
"INACZEJ NIE PROSIŁBYŚ SIĘ"
To mi wystarczy, żeby stwierdzić, że może tak dać z tydzień twojej mądrej twarzy. Sam pewne sprawy, wolę przejrzeć w chuj razy, wtedy człowiek wierzy sobie bardziej w tych ważniejszych decyzjach.
Nie prosiłem o łaskę. Rzuciłem po prostu propozycję kompromisu. Czy tu musisz zawsze wroga mieć by czuć się jak facet, choć jeszcze chłopaczek. Oj Pudzi, Pudzi.
PS.
Ile razy myślę - nawiń - uda się to - a po czasie mi to wisi #wahadło
Niechcący wpadł taki wers w tekst. Po czasie mi to wisi. Czyli już nie interesuje mnie.
Ale hashtag: po czasie mi to wisi #wahadło. Po czasie czyli czas stanął w miejscu, a wahadło zamiast się bujać właśnie wisi/zwisa.
Trzymaj się Pudzillą. Animeversa był lepszy. 😁
16.10.2023, 13:34
Lifeisbrutal jakbym nie był sobą no to czułbym "banofobię". Czy Ty czytasz te posty w całości?
Beeniepatu Maniek Raul czyli Horsii będzie dla mnie widoczny? 😁
Beeniepatu Maniek Raul czyli Horsii będzie dla mnie widoczny? 😁
16.10.2023, 17:17
Pudzilla, ok. Ja skończony ćpun, Ty masz swoje początki i wszystko. Pozdro. Ja Tobie życzę tego i mam nadzieję, że za 10-15 lat będziesz ułożony życiowo, a nie jak jakiś nic nie warty, skończony ćpun.