Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
20.10.2023, 18:45
(17.10.2023, 22:52)olancucki napisał(a):Nie wiem z jakiej okazji hihi.. ale pare dni temu dostalem od escobarka emaila.. wchodze patrze a tam notatka privnote a wniej kod do odbioru paczki!
Wow! Ale sie podjaralem. Pobieglem szybko i bylem tak szczesliwy po drodze i w ogole przy odbieraniu to Euforia x100.
Odebralem a w paczce
WCHUJ 3-CMC.
PIĘKNE KAMIENIE METAKLEFEDRONU
Chciałbym Wam za to podziękować z całego serca ekipo Escobar
Wyobraziłem sobie że mogę wszystko osiăgnąć i to nastawienie trzyma mnie aż do teraz.
Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziekuję Wam za wspaniały prezent!
Jesteście kochani <3
elo ole! Yalas znów na kole! every one ~~
piękny prezent ci się trafił bracie! olanucki to wporzo koleszka i czasem trafia się mu taki absolutnie smerfny prezent kkk pewnie do roboty zes dzięki temu nie poszedł a to good bo ja też często tak czynię także witaj w klubie
Oka po przerwie czas się naćpać leci paka od Esco bd Hex i trochę cmc ! a tymczasem pozdrawiam was i trzymcie sie mocno jak chłopy a nie jak baby . yala$ niedługo powraca jak paka dojdzie bd jaka recka pozdr ~~
23.10.2023, 08:17
Witamy
DOSTĘPNOŚĆ :
cherry old s. jest
3cmc ICE BRAK ( CZEKAMY NA INFO O DOSTAWIE )
Meth Piko jest
4mmc jest
4cmc Deluxe BRAK
4cmc Choco jest
3cmc Bandit BRAK
3cmc Lemon jest
3cmc Snow jest
3cmc PABLO jest
3cmc omikron jest
analog hexen jest
cherry jest
mdphp jest
superman jest
apvp BRAK
DOSTĘPNOŚĆ :
cherry old s. jest
3cmc ICE BRAK ( CZEKAMY NA INFO O DOSTAWIE )
Meth Piko jest
4mmc jest
4cmc Deluxe BRAK
4cmc Choco jest
3cmc Bandit BRAK
3cmc Lemon jest
3cmc Snow jest
3cmc PABLO jest
3cmc omikron jest
analog hexen jest
cherry jest
mdphp jest
superman jest
apvp BRAK
24.10.2023, 11:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.10.2023, 11:11 przez Lifeisbrutal.)
Kolejna paczka na pokładzie
Szybkość lotu perfect✈✈
Pakowanie jak zwykle klasa 🎁
Zamówienie z górką
Dzięki Escobar
Szybkość lotu perfect✈✈
Pakowanie jak zwykle klasa 🎁
Zamówienie z górką
Dzięki Escobar
24.10.2023, 12:34
Witamy
dostepnosc
3cmc ICE BRAK
Meth Piko jest
4mmc jest
4cmc Deluxe brak
4cmc Choco brak
3cmc Bandit brak
3cmc Lemon jest
3cmc Snow jest
3cmc PABLO jest
3cmc omikron jest
analog hexen jest
cherry jest
cherry old s. jest
mdphp jest
superman jest
apvp Brak
dostepnosc
3cmc ICE BRAK
Meth Piko jest
4mmc jest
4cmc Deluxe brak
4cmc Choco brak
3cmc Bandit brak
3cmc Lemon jest
3cmc Snow jest
3cmc PABLO jest
3cmc omikron jest
analog hexen jest
cherry jest
cherry old s. jest
mdphp jest
superman jest
apvp Brak
Dzien dobry, panstwo
Dostałem paczkę od Esco. Były trudności z dostawą i nie będę pierdolić, wkurwiło trochę te oczekiwanie ale czasami zdarzają się różne sytuacje, wszyscy to rozumiemy.
Ale jestem zadowolony, widać że pan Escobar robi wszystko tak aby dla wszystkich było zajebiście na końcu, podziękowanie za dodatkową ilość smakołyka i mój szacunek👍
Upewniłem się że te oczekiwanie tego warte, produkty sklepu petarda 🔥 Kto tam stresuje że paczka nie nadejdzie - wszystko nadejdzie! lepiej poczekać dłużej na dobry towar niż iść gdzieś na szybko nie wiadomo gdzie brać jakiś bezpontowy cukier puder co potem nie jasne jest tam coś w tym nosie czy nie Żadna trójka od Escobara jeszcze nie rozczarowała
Jeszcze raz dziękuję, zajebisty sklep polecam
Dostałem paczkę od Esco. Były trudności z dostawą i nie będę pierdolić, wkurwiło trochę te oczekiwanie ale czasami zdarzają się różne sytuacje, wszyscy to rozumiemy.
Ale jestem zadowolony, widać że pan Escobar robi wszystko tak aby dla wszystkich było zajebiście na końcu, podziękowanie za dodatkową ilość smakołyka i mój szacunek👍
Upewniłem się że te oczekiwanie tego warte, produkty sklepu petarda 🔥 Kto tam stresuje że paczka nie nadejdzie - wszystko nadejdzie! lepiej poczekać dłużej na dobry towar niż iść gdzieś na szybko nie wiadomo gdzie brać jakiś bezpontowy cukier puder co potem nie jasne jest tam coś w tym nosie czy nie Żadna trójka od Escobara jeszcze nie rozczarowała
Jeszcze raz dziękuję, zajebisty sklep polecam