Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkurs na najciekawszą/najładniejszą ozdobę o tematyce Halloween
03.11.2023, 09:02
OGLOSZENIE WYNIKOW
Kapitula Konkursowa dokonala doglebnej analizy prac i wybrala lauratow. Ponizej przedstawiamy liste zwyciezcow konkursu:
1 miejsce - wwojtuss
2 miejsce - kodow
3 miejsce - horsii
4 miejsce - Benito
5 miejsce - @"Twilight Sparkle"
miejsca 6-8 - txt @"PUDZILLA" Demilich
Gratulujemy laureatom i dziekujemy wszystkim za udzial💪
YOUR ATTORNEY
03.11.2023, 09:28
Gratulacje Panowie Świetne prace
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
Gratuluje wszystkim, zrobiliście dobrą konkurencje. Trochę byłem niepewny początkowo że praca musi być zrobiona ręcznie, a nie komputerowo - przy moich miernych manualnych umiejętnościach, ale widzę że odpowiednia doza kreatywności pozwoliła wypełnić te lukę
Strzeżcie się jednak następnych konkursów, wszak ogarnę wtedy kretywność w formie mdphp, zamiast alfy to przy takiej zmiane profilu dzianiała motywacji w prochu: Bóg jeden wie co wyjdzie, mi spod ręki xD
PS. Beeniepatu - widze że dopisaliście limity na jednego sponsora(albo były a ja nie doczytałem), czyli jak rozumiem mogę 15g i 15 pix od ducha, i 5g i 5pix od escobara tak? Mogę już pisać o dary? może jeszcze zdaże na weekendową
Strzeżcie się jednak następnych konkursów, wszak ogarnę wtedy kretywność w formie mdphp, zamiast alfy to przy takiej zmiane profilu dzianiała motywacji w prochu: Bóg jeden wie co wyjdzie, mi spod ręki xD
PS. Beeniepatu - widze że dopisaliście limity na jednego sponsora(albo były a ja nie doczytałem), czyli jak rozumiem mogę 15g i 15 pix od ducha, i 5g i 5pix od escobara tak? Mogę już pisać o dary? może jeszcze zdaże na weekendową
03.11.2023, 12:57
wwojtuss wiedziałem że tak będzie z tym "ryjem". Tak musiało być. Tak właśnie musiało być.
Gratulacje wszystkim.
Benito któryś z moderatorów będzie Cię sam wołał w odpowiednim czasie, żebyś sobie wybrał, lub będzie publikowana lista kto ma się na tę chwile zgłosic. Nagrody userzy wybieraja po kolei, tak żeby nie było przepychania się i wchodzenia sobie na głowe, i z racji tego że każdy vendor przekazał na nagrody ograniczoną ilośc tematu. Chodzi o to, żeby nie było sytuacji że sklep przeznacza 40gr, a nagle wyjdzie że wszyscy chcą od niego całą pulę - +100gr.
Gratulacje wszystkim.
Benito któryś z moderatorów będzie Cię sam wołał w odpowiednim czasie, żebyś sobie wybrał, lub będzie publikowana lista kto ma się na tę chwile zgłosic. Nagrody userzy wybieraja po kolei, tak żeby nie było przepychania się i wchodzenia sobie na głowe, i z racji tego że każdy vendor przekazał na nagrody ograniczoną ilośc tematu. Chodzi o to, żeby nie było sytuacji że sklep przeznacza 40gr, a nagle wyjdzie że wszyscy chcą od niego całą pulę - +100gr.
03.11.2023, 13:46
WOW!!! Gratuluję zwycięzcom i biorącym udział.
Także wielkie podziękowania dla Vendorów za nagrody
Achoj
Także wielkie podziękowania dla Vendorów za nagrody
Achoj
03.11.2023, 15:29
Gratuluję zwycięzcom oraz wszystkim użytkownikom, którzy wzięli udział w konkursie.
Standardowo PW temp.pm - w pierwszej kolejności osoby, które zajęły w konkursie miejsca od 1 do 4.
Standardowo PW temp.pm - w pierwszej kolejności osoby, które zajęły w konkursie miejsca od 1 do 4.