Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkurs na najciekawszą/najładniejszą ozdobę o tematyce Halloween
03.11.2023, 16:00
O prawidłowo, ze miejsca zmienione, szkoda że Redaktor naczelny tak nisko jeszcze.
03.11.2023, 16:09
to dla mnie zaszczyt dziekuje za uznanie i gratuluje pozostalym uzytkownikom, tym ktorzy zajeli miejsca i tym ktorzy tych miejsc nie zajeli, dziekuje kazdej osobie za wlozona prace i starania, zeby bylo z czego wybierac, bo pare pierwszych tygodni nie zapowiadalo sie, zeby bylo czym wypelnic podium ze wzgledu na mala liczebnosc prac, finalnie bardzo sie ciesze ze tyle osob wzielo udzial i zrobilo kawal dobrej roboty
a tym co probowali plagiatowac prace z neta, serdeczny kuj w dube, pozdrawiam uczcziwych
a tym co probowali plagiatowac prace z neta, serdeczny kuj w dube, pozdrawiam uczcziwych
03.11.2023, 22:02
Soory, następnym razem. Zrobię autorska pracę, wybaczcie ale szczerze, nie miałem funduszy nawet na mazaki, zawiodłem. Przepraszam. Gratulacje którzy się starali. Gratki
03.11.2023, 23:21
Szaryno123 nigdy nie przepraszaj za to co zrobiles. Zwróć uwagę na to, jeżeli twierdzisz że coś było nie halo i tylko wtedy. Wyciągnij wnioski. Postaraj się nie zrobić drugi raz tego. I zapomnij o tym. Zostaw to za sobą. To się nazywa rozwój. Świadomy rozwój. Achoj
03.11.2023, 23:27
"nigdy nie przepraszaj za to co zrobiles." - ostatnio coraz więcej durnych rzeczy rzeczy czytam na tym forum, ale to jest wybitne. Jak ktoś coś zrobił, nie mówię o tym wątku nawet, ani o forum - jest czegoś winny, czegoś powszechnie postrzeganego przez społeczność za złe, to ma nie przeprosić? W domu cię tak nauczyli?
03.11.2023, 23:28
ale on zlamal kurwa zasady, jak ma nie przepraszac? prosze cie sebek nie pouczaj nikogo, bo jestes najgorszym multikonciarzem i chodzacym przekretem jaki jest na tym forum, kajabuza to se moze pisal ale przynajmniej nie zajmowal trzech z pieciu miejsc w konkursach i nie cpal tematu od slonia dziesiatkami gramow
dziwie sie ze jeszcze mozna spotkac twoj nick w nieprzekreslonej postaci
dziwie sie ze jeszcze mozna spotkac twoj nick w nieprzekreslonej postaci
04.11.2023, 00:23
ale że tak pozamieniać miejsce po ogłoszeniu wyników? będę się starać na kolejny konkurs o 1 miejsce, nie zrzucicie mnie wtedy
nie wal z dychy
04.11.2023, 15:19
pytanie do organizatorów i sponsorów można po sztuce brać różnych specyfików żeby wyszło na wygraną ilość czy jednego tyle?
nie wal z dychy