Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
kolekcja Pixel40
24.10.2023, 22:56
I to jest porzadna relacja. Bailando nie kończy się nawet w zakładzie psychiatrycznym xD
08.11.2023, 14:25
Muchomorka znasz lazłem j teraz kot_kreskowy doradź i pokieruj od A do z j ak to ogarnąłem c żeby było fajnie i nie rtulo.
08.11.2023, 16:15
KiszczaK
Bardzo ładne sztuki😄
Idź do lasu i nazbieraj więcej bo jak to wyschnie to zostanie 1/3
Podziel kapelusz na 8 części i susz to w cieniu bez dostępu słońca.
Jeśli nie masz dedykowanej suszarki do grzybów, wypierdol to na grzejnik ale zasłoń okno zasłoną albo kocem (w ciągu dnia). Wysuszyć na wiór.
Gdy wyschnie, do słoików/pojemników, zakręcić i do szafki.
Musi stać minimum 3 miesiące(najlepiej 4) w ciemnym miejscu.
Po tym czasie amanita jest gotowa do spożycia.
Microdosing zacznij od 0,5 gr i zjadaj grzyba po kolacji. Jeśli dostaniesz sraczki to się nie przejmuj, jest to proces oczyszczania się orgsnizmu z toksyn i może potrwać nawet kilka dni.
Ja obecnie biorę około 0,7-1 gr dziennie i jest elegancko. Wycisza mnie i fajnie się czuję. Lekki cleerhead jest.
Jeśli chcesz fazę taką jak opisałem w temacie amanity to ilości tam zawarłem.
Smacznego☺
Bardzo ładne sztuki😄
Idź do lasu i nazbieraj więcej bo jak to wyschnie to zostanie 1/3
Podziel kapelusz na 8 części i susz to w cieniu bez dostępu słońca.
Jeśli nie masz dedykowanej suszarki do grzybów, wypierdol to na grzejnik ale zasłoń okno zasłoną albo kocem (w ciągu dnia). Wysuszyć na wiór.
Gdy wyschnie, do słoików/pojemników, zakręcić i do szafki.
Musi stać minimum 3 miesiące(najlepiej 4) w ciemnym miejscu.
Po tym czasie amanita jest gotowa do spożycia.
Microdosing zacznij od 0,5 gr i zjadaj grzyba po kolacji. Jeśli dostaniesz sraczki to się nie przejmuj, jest to proces oczyszczania się orgsnizmu z toksyn i może potrwać nawet kilka dni.
Ja obecnie biorę około 0,7-1 gr dziennie i jest elegancko. Wycisza mnie i fajnie się czuję. Lekki cleerhead jest.
Jeśli chcesz fazę taką jak opisałem w temacie amanity to ilości tam zawarłem.
Smacznego☺
Metamorfoza