Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Problem z bitomatem
09.10.2023, 09:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.10.2023, 09:47 przez kot_kreskowy.)
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
09.10.2023, 11:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.10.2023, 11:14 przez bonzajmatejko.)
(08.10.2023, 09:38)Beeniepatu napisał(a): A kod bledu to Artykul 2 par 12, 34 i 35 & 2.b i c w/w ustawy. Dla uproszczenia okreslanym jako blad 'bezpieczenstwo finansowe'
Niestety na elektroda.pl nie sa w stanie pomoc
Zanim dostałem kasę na portfel krypto to miałem nadzieję, że może po numerze telefonu którym autoryzowalem transakcje (przed wpłata trzeba podać numer tel albo e-mail i wpisać kod z sms) dało by się zweryfikować,. że to ja bo numer telefonu zarejestrowany jest na mnie i mógłbym pokazać sms. Na stronie wyczytałem też, że weryfikacja dowodem tożsamości musi sie odbyć wcześniej osobiście w placówce lub przez Whatsapp, więc nie zostałem poproszony o weryfikację w trakcie wpłacania tylko jak przekroczyłem kwote to mnie zablokowało, ale na szczęście bez zadnego interweniowania po 24h z hakiem dostałem btc. Gorzej gdyby trzeba było się upominać. Trochę stresu było, bo prawie 4.5pln poszło by się jebać xd
(09.10.2023, 09:08)kot_kreskowy napisał(a): Mówiłem, że dostaniesz
Elegancko.
Cieszę się, że tak to się zakończyło.
Beeniepatu
😎😉
Dobry mem
Czemu nie mogę dawac plusów za posty?
To w sumie jedyna forma w jakiej moge sie odwdzięczyć za pomoc
17.10.2023, 21:17
(09.10.2023, 11:11)bonzajmatejko napisał(a): Zanim dostałem kasę na portfel krypto to miałem nadzieję, że może po numerze telefonu którym autoryzowalem transakcje (przed wpłata trzeba podać numer tel albo e-mail i wpisać kod z sms) dało by się zweryfikować,. że to ja bo numer telefonu zarejestrowany jest na mnie i mógłbym pokazać sms. Na stronie wyczytałem też, że weryfikacja dowodem tożsamości musi sie odbyć wcześniej osobiście w placówce lub przez Whatsapp, więc nie zostałem poproszony o weryfikację w trakcie wpłacania tylko jak przekroczyłem kwote to mnie zablokowało, ale na szczęście bez zadnego interweniowania po 24h z hakiem dostałem btc. Gorzej gdyby trzeba było się upominać. Trochę stresu było, bo prawie 4.5pln poszło by się jebać xd
Dobry mem
Czemu nie mogę dawac plusów za posty?
To w sumie jedyna forma w jakiej moge sie odwdzięczyć za pomoc
Coz, Twoj case jest ewidentnym lamaniem ustawy. Coz poradzic.
A tak naprawde, jak mogles dostac po 24h btc bez interwencji, skoro pisales, ze wplacales je w bitomacie??? To gdzie dostales pieniadze wplacane gotowka, bez upominania sie o jej zwrot? Na konto BTC? ,😂😂😂😂😂😂😂
Ale pojechales...
YOUR ATTORNEY
11.11.2023, 22:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.11.2023, 22:51 przez kiertnik82.)
Ostatnio dokonywałem wpłaty w bitomacie shitcoins, i w portfelu pojawiło sie 115zł mniej niż wpłacana kwota. Czy w tych bitomatach jest aż tak duża prowizja? Dodam, że to była moja pierwsza wpłata w bitomacie, bo dotychczas kupowałem bitcoiny w inny sposób i stąd moje pytanie.
11.11.2023, 23:16
Ostatnio były wysokie opłaty (fee) dla górników, więc to zapewne prowizja + wysokie fee. No i wiadomo, że u nich kurs btc przy skupie i sprzedaży jest inny niż kurs rynkowy Np. obecnie bitcoin średnio kosztuje 153K PLN. W shitcoins: Skup: 149390.00 PLN
Sprzedaż: 158560.00 PLN
Od czego zależy wysokość opłaty w sieci Bitcoin?
https://bitcan.pl/blog/od-czego-zalezy-w...i-bitcoin/
Sprzedaż: 158560.00 PLN
Od czego zależy wysokość opłaty w sieci Bitcoin?
https://bitcan.pl/blog/od-czego-zalezy-w...i-bitcoin/
11.11.2023, 23:39
Warto szukać ( w miarę możliwości ) bitomatów nie z sieciówek.
Przykładowo przy wpłacie np. 1000 zł w fly ok. 90zł wzieli, w alternatywnym nie z sieciówki przy wpłacie tej samej kwoty na portfel dotarło 975zł czyli 25zł fee. Dodatkowo bez weryfikacji tel. czy mail'a.
Przykładowo przy wpłacie np. 1000 zł w fly ok. 90zł wzieli, w alternatywnym nie z sieciówki przy wpłacie tej samej kwoty na portfel dotarło 975zł czyli 25zł fee. Dodatkowo bez weryfikacji tel. czy mail'a.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
12.11.2023, 00:08
Ok, sprawdzę jeszcze drugi bitomat w moim mieście, który jest w centrum handlowym i zobaczę czy będzie coś taniej. A czy znacie jakieś sposoby na zakup btc gdzie prowizja jest mała i bez weryfikacji poza bitomatami? Jedyne co mi przychodzi na myśl to cryps.pl, tam jest jakoś 6%