no wlasnie dlatego Lifeisbrutal my sie nadajemyy bo bd krecic show, a takto wejdzie taki wojtus i bedziec kurwa nudzil kto samplarz a kto nie buuu buuu Fuck offf Gipsy _/_/_/
C84S Całe szczęście, że użytkownicy nie głosują - bo znając inicjatywy niektórych użytkowhików tego forum, to byśmy mieli takich po znajomości, ale bez żadnych wyróżniających umiejętnosci jeśli chodzi o te które powinien redakor mieć. Boję się że doszłoby wtedy do czegoś jeszzcze bardziej ciężkiego niż legendarny wywiad z Yalaskiem
Dobra, skoro ja wybieram, to dajcie mi jeszcze chwilę pomyśleć, rozgrzać kineskop i dam znać.
horsii Co tutaj rozmyślać? Dajcie wwojtuss i bez dyskusji w takich sprawach to najbardziej jesteście ogarnięci plus pudzilla. Oczywiście nikomu nie ubliżając innym wszystkich traktuje na równi
16.11.2023, 14:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.11.2023, 14:48 przez Lukas1985.)
(15.11.2023, 16:13)PIXA napisał(a): A ja bym wybrał Lukas1985 widać gość ma szeroką wiedzę
Dzięki. Tylko czasu nie mam 😉
(16.11.2023, 08:00)horsii napisał(a): Nosz cholera tego nie przewidziałem, oszukałeś system. aha, i jest już trochę mniej niż gram. Dalej jesteś chętny na takie ogryzki?
Tego by mi jeszcze brakowało 😅 wskazałem tylko na pewne niedociągnięcie 😉