Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
16.11.2023, 10:29
O tak LSD to by było piękne. Ciekawe w jakiej formie? Kartony? Może żelki? Albo liquid ❤️👌🏼
16.11.2023, 11:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.11.2023, 11:41 przez Lifeisbrutal.)
O matko jedyna co tutaj się dzieje Escobar serio szaleje w pozytywnym sensie znaczeniu tego słowa 😉 co chwilę jakieś nowości. Wiadomo kiedy wróci 3cmc lemon?
16.11.2023, 15:02
A ktoś próbował tych coca col ? Bo ja nie widzę, żeby ktoś pisał, że to na MDMA. Jak ktoś ma tabletare to może tam zrobić wszystko 😅
Żebyście się nie zdziwiło i to nie kwestia oszustwa, bo chłop wrzucił poprostu pille w kształcie coca coli a Wy sobie stwierdziliscie, że to mdma 🙃
Żebyście się nie zdziwiło i to nie kwestia oszustwa, bo chłop wrzucił poprostu pille w kształcie coca coli a Wy sobie stwierdziliscie, że to mdma 🙃
Witam drodzy
Tym razem zamówiłem mój ulubiony 3sms Bandit, bardzo dobrze mi on wleciał właśnie odebrałem paczkę i zaczynam swoją zajebista imprezę
szybka wysyłka, kontakt 10/10 co najważniejsze - trójki sklepu pyszne że ja pierdole! 🔥🔥
Pozdrawiam i Dziękuję Escobaru
Tym razem zamówiłem mój ulubiony 3sms Bandit, bardzo dobrze mi on wleciał właśnie odebrałem paczkę i zaczynam swoją zajebista imprezę
szybka wysyłka, kontakt 10/10 co najważniejsze - trójki sklepu pyszne że ja pierdole! 🔥🔥
Pozdrawiam i Dziękuję Escobaru
16.11.2023, 19:36
O tak bardzo śliczne te niespodzianki! Dzis dla mnie to grom z jasnego nieba, nie spodziewałem się że już dziś będzie wylot na orbitę bardzo zadowolony