Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ekstazy - wątek ogólny
17.08.2023, 18:08
pixy to losowosc - mozesz dostac szarego rolexa na 180mg mdma, mozesz dostac szarego rolexa na piasku, mozesz dostac szarego rolexa na DPH, mozesz dostac szarego rolexa na amfetaminie - nie bierzcie wygladu jako pewnika, bo raz zjadles zoltego rolexa i bylo fajnie, to nie znaczy ze jak zjesz zoltego rolexa drugi raz od innego typa to bedzie tak samo XD
26.09.2023, 19:51
wpadly mi w lapska takie oto cukiereczki, nimy to mdma jest ale niew wiadomo ile
zolte jakby malpy/goryle, na odwrocie przedzialka i skrot "dk" albo "dx"
na wadze pokazuje kolo0,43
[/spoiler]
i takie rozowe jakby tygrysy, jaguary na odwrocie tylko przedzialka a na wadze okolo 0,45g
[spoiler]
nie wiem za bardzo jak to na necie znalezc, widzial ktos cos takiego?
zolte jakby malpy/goryle, na odwrocie przedzialka i skrot "dk" albo "dx"
na wadze pokazuje kolo0,43
[/spoiler]
i takie rozowe jakby tygrysy, jaguary na odwrocie tylko przedzialka a na wadze okolo 0,45g
[spoiler]
nie wiem za bardzo jak to na necie znalezc, widzial ktos cos takiego?
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
05.10.2023, 16:42
jak ktos sie bawi w pigulaki, to polecam jakies testery z protestkita - tak jak bylo napisane wczesniej, czy to przeze mnie czy przez kogos innego, mozecie dostac wszystko w tej pigule, mdma jest jedna z najczesciej fejkowanych substancji
20.10.2023, 15:47
wspominane tutaj MDA od lat rozbudza moją wyobraźnie i nie omieszkałbym się spróbować tego wynalazku
Głównie raczyłem się redbullami różnej jakości, z czego najmilej wspominam rózowe z NL z deklarowanymi 280 mg
Jadłem też butylon, znacznie krótszy, mniej głęboki wiadomo.
Ale to MDA nie daje mi spać
Głównie raczyłem się redbullami różnej jakości, z czego najmilej wspominam rózowe z NL z deklarowanymi 280 mg
Jadłem też butylon, znacznie krótszy, mniej głęboki wiadomo.
Ale to MDA nie daje mi spać
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
W południowo-zachodniej PL na obiektach dosłownie wysyp dropsów punisher ( jasno niebieskie) co nie rozmawiam to wszyscy mówią jednym chórem:
Urywają część ciała gdzie plecy tracą swoją szlachetność.
Urywają część ciała gdzie plecy tracą swoją szlachetność.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !