Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Holandia, co polecacie?
23.11.2023, 16:11
Witajcie, jak w temacie. Spędzę 6 tygodni w Niemczech, 50 km od granicy z Holandią. Tam z uwagi na odpowiedzialność jaka będzie na mnie spoczywała będę miała totalną pauzę od wszelkich używek. Niop, ale wracając pomyślałam że zrobię prezenty dla siebie i kilku bliskich. Co polecacie czego u nas nie ma?
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
23.11.2023, 16:50
Ale, że tak stacjonarnie? To dostaniesz praktycznie wszystko to samo, co wysyłkowo. Nierzadko te headshopy mają mniejszy, słabszy asortyment niż sklepy online - jakieś te mixy w płynie typu mandala itd. i może 5-mapb/4-fma - takie rzeczy zahaczające mniej więcej o mdma działaniem, i może jakieś trufle czy coś.
Tak czy inaczej, przez neta czy na miejscu, nie bierz jakichś pospolitych śmieciuchów-stymulantów dostępnych wszędzie (i o wiele taniej w Polsce), tylko popatrz na coś fajniejszego, np jakieś dysocjanty. DMXE, FXE są ciekawe, z mocniejszych to 3-MeO-PCE, 3-HO-PCP. Może jakieś lizerki, tryptaminy typu 4-AcO-DET, 4-HO-MET. Nie ma sensu wymieniać całego asortymentu sklepów internetowych niebędącego stymulantami.
Tak czy inaczej, przez neta czy na miejscu, nie bierz jakichś pospolitych śmieciuchów-stymulantów dostępnych wszędzie (i o wiele taniej w Polsce), tylko popatrz na coś fajniejszego, np jakieś dysocjanty. DMXE, FXE są ciekawe, z mocniejszych to 3-MeO-PCE, 3-HO-PCP. Może jakieś lizerki, tryptaminy typu 4-AcO-DET, 4-HO-MET. Nie ma sensu wymieniać całego asortymentu sklepów internetowych niebędącego stymulantami.
23.11.2023, 17:45
horsii o dzięki, dysocjanty to może być strzał w 10 dla brata i szwagra bo mają poukładane w głowach, sama również się uraczę DMXE, FXE są porównywalne do 2-FDCK od duch ? To mój jedyny punkt odniesienia.
Co do trufli mówimy o tych do jedzenia?
Co to są lizerki?
Kapitan tej to jest myśl, jeszcze nie miałam okazji a chodzą mi po głowie od jakiegoś czasu. Można kupić tak normalnie w sklepie już gotowe? Ile tego należy zjeść i jak długo działają?
Może ktoś poleci dobre miejsce jak najbliżej Gelsenkirchen?
Co do trufli mówimy o tych do jedzenia?
Co to są lizerki?
Kapitan tej to jest myśl, jeszcze nie miałam okazji a chodzą mi po głowie od jakiegoś czasu. Można kupić tak normalnie w sklepie już gotowe? Ile tego należy zjeść i jak długo działają?
Może ktoś poleci dobre miejsce jak najbliżej Gelsenkirchen?
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
23.11.2023, 18:13
mówimy o tych, co nie tylko można je jeść, ale zjedzone klepią, i zapewne Kapitan też o nie chodzi. Wyszukaj sobie "magic truffles". Są w holenderskich sklepach RC, w headshopach tez można spotkać.
FXE etc. bardziej są podobne do MXE, MXPr niż do 2-FDCK. Bardziej stymulujące i euforyczne, bardziej "psychodeliczne" niż proste pochodne ketaminy.
Lizerki - lizergamidy
FXE etc. bardziej są podobne do MXE, MXPr niż do 2-FDCK. Bardziej stymulujące i euforyczne, bardziej "psychodeliczne" niż proste pochodne ketaminy.
Lizerki - lizergamidy
23.11.2023, 19:05
Polecam Ci na pewno jaranie jaki i MDMA w kryształach są inne niż w Polsce bardziej euforyczne monrok jest też dobry